Martina Aitolehden Stefan-rakkaan tulot romahtivat.

Oho! Martina Aitolehden rakkaan yrityksellä jättivelat – Stefan Thermanin tulot romahtivat!

16.05.2018 04:55

Seiska uutisoi viime viikolla, että kohukaunotar Martina Aitolehden kihlatun Stefan Thermanin miljonäärielämän taustalla on synkkä varjo, sillä hänen isältään perimä Kiinteistövälitysliike Asuntotuomarit Oy ajautui viime vuonna konkurssiin.

Lue myös: Synkkä varjo kesähäille: Martina Aitolehden rakas Stefan Therman käräjille – perheyhtiö konkurssiin!

Stefan toimi yrityksen ainoana hallituksen jäsenenä sekä toimitusjohtajana vuosina 2012-2016. Seiska tavoitti Stefanin, joka kiisti tietävänsä yhtiön tämän päivän asioista mitään. Helsingin käräjäoikeudesta kuitenkin vahvistetaan, että Stefan on velallisen edustajana yrityksen konkurssikäsittelyssä.

Lue myös: Martina Aitolehden rakas Stefan Therman kiistää yhteydet konkurssifirmaan – ”En tiedä heidän tilanteestaan mitään”

Yrityksellä jättivelat

Stefan Thermanin yritystoiminnan kerrotaan lähteneen käyntiin isänsä perustamasta, nyt konkurssiin menneestä yrityksestä. Hänellä on vuosien varrella ollut Asuntotuomarien lisäksi lukuisia muita yrityssidoksia. Tällä hetkellä hän on noin kymmenen yrityksen toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen.

Yksi Stefanin pääyrityksistä, grynderibisnekseen erikoistunut ST Capital pyöritti viime tilikaudella reilun 3,8 miljoonan euron liikevaihtoa ja teki reilu 158 000 euroa voittoa. Yhtiöllä on varoja reilu 700 000 euroa ja velkaa yli 3,3 miljoonaa euroa.

Lue myös: ”Stefan Therman on todellinen vauhtiveikko” – näin Martina Aitolehden miesystävästä tuli miljonääri!

Tulot romahtivat

Vuonna 2016 Stefan tienasi ansiotuloja 64 516 euroa ja pääomatuloja 150 030 euroa, eli yhteensä 214 546 euroa. Se oli yli 200 000 euroa vähemmän kuin edellisenä vuonna.

Stefan tuli koko kansan tutuksi suhteestaan kohukaunotar Martina Aitolehteen. Pariskunta on ehtinyt erota pariinkin kertaan, viimeksi viime vuonna, mutta he saivat riidat  sovittua ja kihlautuivat viime vuoden lopulla.

Lue myös: Tällaisia ovat Martina Aitolehden rakkaan Stefan Thermanin omistamat talot: Yhteisarvo miljoonia euroja – kuvat!

He menevät naimisiin tänä kesänä.

Lue lisää Stefanin perheyhtiön konkurssista keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!