Katso kuvat!
Maritina Aitolehden Stefan-rakkaalla on miljoonaomaisuus.

Tällaisia ovat Martina Aitolehden rakkaan Stefan Thermanin omistamat talot: Yhteisarvo miljoonia euroja – kuvat!

Uutiset | 12.12.2017 08:41

Liikemies Stefan Thermanin, 30, on ollut Martina Aitolehden kanssa otsikoissa lähinnä parisuhteensa vuoksi. Elämä liikemiehenä on jäänyt räiskyvän suhteen varjoon, joten Seiska päätti selvittää miten Stefun bisnekset rullaavat.

Lue lisää: ”Stefan Therman on todellinen vauhtiveikko” – näin Martina Aitolehden miesystävästä tuli miljonääri!

Useita ökyhuviloita

Stefanin yrityksellä on pelkästään Helsingissä useita valmistuneita kohteita, ja lisää on tekeillä. Helsingin Tähtitorninmäeltä sijaitsevasta kohteesta Stefu ja Martina hommasivat myös itselleen asunnon. Pari remontoi 142-neliöistä asuntoa pitkään juuri heidän näköisekseen.

Martina Aitolehden talo.

Lisäksi Stefu omistaa Hangossa huvilan hevostilan yhteydessä. Hänellä on myös Espanjan Esteponassa huvila ylellisessä golf-lomakohteessa. Hän on juuri laittanut sen myyntiin ja pyytää siitä 695 000 euroa.

Stefan Thermanin Espnajan huvila.

Stefu paljasti taannoin Facebookissa, että pokeritähti Jens Kyllönen suunnittelee hänelle uutta loma-asuntoa Aurinkorannikolle.

Stefu kävi asuntokaupoilla myös elokuussa ja osti hulppean vapaa-ajanasunnon Leviltä. Kolmekerroksisessa hirsilinnassa on kuusi huonetta ja 360 asuinneliötä. Kohteen hintapyyntö oli 998 000 euroa.

Lue lisää: Martina Aitolehden Stefan-rakas osti perheelleen ökymökin Leviltä - hinta 998 000 euroa!

Kauniiden naisten lisäksi Stefu on aina pitänyt hienoista autoista. Hänellä on viime vuosina ollut allaan muun muassa Ferrari, Range Rover, Lamborghini ja Porsche.

Lue lisää: Stefan Therman + Ferrari = täydellistä piittaamattomuutta?!? Kuvat!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja MVPHOTOS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!