Stefan Therman ja Martina Aitolehti.

”Stefan Therman on todellinen vauhtiveikko” – näin Martina Aitolehden miesystävästä tuli miljonääri!

10.12.2017 08:49

Kohukaunotar Martina Aitolehden kanssa kihloissa olevan liikemies Stefan Thermanin, 30, grynderibisnesten kerrotaan lähteneen kunnolla lentoon vasta isältä saadun miljoonaperinnön jälkeen.

– Kyse ei kuitenkaan ollut kymmenistä miljoonista, vaan muutamasta miljoonasta, Seiskalle kerrotaan.

Therman itse kuitenkin kiistää väitteen miljoonaperinnöstä. 

Lue myös: Martina Aitolehden Stefan-rakas osti perheelleen ökymökin Leviltä - hinta 998 000 euroa!

Bisnesmaailmassa Stefua kehutaan vauhdikkaaksi kaveriksi, josta on helppo pitää.

– Hän tekee todella ihmeellisiä liikkeitä, mutta bisnekset tuntuvat pyörivän. Stefu on todellinen vauhtiveikko, eräs liikemiestuttu luonnehtii häntä.

Taloja ja luksuskelloja

Stefun nimi löytyy yli 10 yrityksen hallituksesta. Hän on erään luksuskelloja kauppaavan yrityksen toimitusjohtaja, mutta muut bisneksistä liittyvät kiinteistöihin.

Stefun henkireikä on hänen ST Capital -firmansa, jonka liikevaihdon hän on kasvattanut kunnioitettavasti vuoden 2012 aloituksen jälkeen liki neljään miljoonaan euroon. Päättyneellä tilikaudella voittoa tuli 160 000 euroa, ja vakavaraisen firman kassasta löytyy rahaa lähes 750 000 euroa.

Lue myös: Stefan Therman + Ferrari = täydellistä piittaamattomuutta?!? Kuvat!

Firman leipälaji on perinteinen grynderibisnes. Yritys ostaa esimerkiksi kerrostalon tai vaikkapa yksittäisen asunnon ja myy kunnostamisen jälkeen sen voitolla eteenpäin.

Jättivelat ulosotossa

Stefun yritysten listalta on pudonnut pois kiinteistövälitysliike Asuntotuomarit Oy, jossa hän toimi vastuuasemassa tammikuuhun 2016 saakka, mutta Thermanin mukaan hän ei ole omistanut yhtiötä. Asuntotuomarit Oy asetettiin konkurssiin lokakuun lopussa.

Ulosottoviraston papereista selviää, että Stefulta on lipsahtanut voudin karhuttavaksi yli 200 000 euron jäännösverot.

Artikkelia päivitetty sunnuntaina klo 14.35: Tarkennettu väitettä Thermanin miljoonaperinnöstä. Thermanin mukaan väite ei pidä paikkansa. Tarkennettu myös Asuntotuomarit Oy:n konkurssia ja ulosottoa. Thermanin mukaan hän ei ole omistanut yhtiötä. Vastuuasemat yrityksessä päättyivät tammikuussa 2016.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!