fbq
Uutiset
31.07.2018 12:40
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
alexandra
Oho, Jasper Pääkkösen mallirakas Alexandralla, 33, jättimäinen sormus vasemmassa nimettömässä - kuvatoimistoilta melkoinen laukaus: "Jasper ja vaimo" - kuvat!
Uutiset
31.07.2018 12:40
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Suomalaisnäyttelijä ja yrittäjä Jasper Pääkkönen osallistui eilen maanantaina (30.7.) BlacKkKlansman-elokuvan ensi-iltanäytökseen New Yorkissa. Hollywood-tuotannon on ohjannut Spike Lee, joka henkilökohtaisesti halusi Jasperin mukaan elokuvaan. 

TAUSTAA: Jasper Pääkkönen edusti ensimmäistä kertaa kohurakkaansa kanssa – astelivat punaisella matolla supertähtien rinnalla!

Jasperin rinnalla nähtiin myös ensimmäistä kertaa hänen naisystävänsä Alexandra Escat. Seiska paljasti Jasperin ja Alexandran, 33, suhteen vuosi sitten heinäkuussa, kun he suutelivat ja heilastelivat avoimesti Helsingissä.

Mallina työskennellyt Alexandra nousi aikanaan rytinällä julkisuuteen salasuhteestaan prinssi Andrewiin. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Alexandra on karistanut vuosia vanhat kohun pölyt koroistaan. Ainakin tuoreiden kuvien perusteella kaunotar näyttää silminnähden onnelliselta suomalaisnäyttelijän käsipuolessa. 

KATSO: Jasper Pääkkönen iski prinssi Andrew’n salarakkaan: kiihkeää suutelua Helsingissä espanjalaismallin kanssa – kuva! 

KATSO LISÄÄ: Jasper Pääkkönen ja uusi mallirakas suutelivat himokkaasti Helsingissä: upeavartaloinen Alexandra, 32, keimaili pikkubikineissä – kuvat!

Jasper Pääkkönen Alexandra Escat

Kansainvälisten kuvatoimistojen mielestä pariskunta taisi näyttää niin onnelliselta, että Alexandran vasemmassa nimettömässä komeilevaa jättisormusta on povattu jopa vihkisormukseksi.

Muutama kuvatoimisto on nimittäin virheellisesti nimennyt Alexandran Jasperin vaimoksi tai sitten he tietävät jotain mitä ainakaan suomalaismedia ei tiedä. Ainakaan pariskunta ei ole tehnyt avioehtoa Suomeen.

jasper

Mitä luultavimmin hopean värinen käärmesormus on vain asuste siinä missä muutkin hänen sormuksensa ja korunsa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »