fbq
Uutiset
17.07.2017 07:58
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja All Over Press
Jasper Pääkkönen iski mallikaunottaren.
Jasper Pääkkönen ja uusi mallirakas suutelivat himokkaasti Helsingissä: upeavartaloinen Alexandra, 32, keimaili pikkubikineissä – kuvat!
Uutiset
17.07.2017 07:58
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja All Over Press

Seiskan paparazzi bongasi näyttelijä Jasper Pääkkösen, 36, ja tumman kaunottaren kesäkuun lopussa Helsingin Vanhankirkonpuistosta. Pari erottui muista kesäkulkijoista, sillä he eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan vaan suutelivat ja hyväilivät toisiaan tuon tuostakin.

LUE MYÖS: Jasper Pääkkönen iski prinssi Andrew’n salarakkaan: kiihkeää suutelua Helsingissä espanjalaismallin kanssa – kuva!

Jasper ja mallirakas ottivat selfien.

”Ruttopuistosta” Annankadulle siirtyessään kaksikko kävi hakemassa kansanedustaja Antero Vartialta Alexandrallekin polkupyörän lainaksi. Pyörineen pari huristeli läpi aurinkoisen Helsingin. Jasper selvästi esitteli kotikyläänsä kaunottarelle.

Jasper ja mallirakas ajoivat jalkakäytävällä.

Rakastavaiset olivat niin uppoutuneita toisiinsa, etteivät he huomanneet lainkaan rikkovansa liikennesääntöjä. Fillareilla poljettiin jalkakäytävillä ja teitä ylitettiin huolimattomasti.

Roihu ei sammunut

Hernesaaressa Jasper esitteli mielitietylleen Löyly-saunansa, jonka jälkeen näyttelijä vei rakkaansa löylyihin.

LUE LISÄÄ: Jasper Pääkkösen uusi kulta on prinssi Andrew’n ex-salarakas – näin piilosuhde paljastui! 

Rakastavaiset kävivät kuumien löylyjen jälkeen moneen otteeseen uimassa viileässä merivedessä, mutta vesikään ei saanut kaksikon välistä roihua sammumaan. Laiturilla vaihdettiin yhä kuumempia suudelmia yhä kiihtyvällä tahdilla.

Jasper ja mallirakas löylyssä.

Ihmiset kaipaavat etelän lämpöön: mitä tekeekään Jasper Pääkkönen – kuva!

Seiskan selvityksen mukaan Jasperin uusi rakas on espanjalais-filippiiniläinen malli Alexandra Escat, 32. Häntä voi syystä kutsua kohumalliksi, sillä hän nousi näyttävästi otsikoihin muutama vuosi sitten paljastuttuaan Ison-Britannian prinssi Andrew'n, 57, salarakkaaksi.

Jasper Pääkkönen julkaisi liudan alastonkuvia - peittelee kalleuksiaan katkaravulla!

Juhlivat Ibizalla

Seiskan tiedossa ei ole, miten Jasper on Alexandran tavannut. Instagramin mukaan Jasper oli hiljattain Ibizalla, jossa hän myös juhli samassa seurueessa Alexandran kanssa. Ibiza on 178-senttisen mallikaunottaren suosikkipaikkoja.

Jasper ja mallirakas uimassa.

Seiskan tavoittama Jasper ei halunnut kommentoida naisasioitaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »