fbq
Uutiset
31.07.2018 09:56
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
jasper paakkonen
Jasper Pääkkönen edusti ensimmäistä kertaa kuvankauniin Alexandra-rakkaansa kanssa: astelivat punaisella matolla supertähtien rinnalla - kuvat!
Uutiset
31.07.2018 09:56
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösen ura on muutaman viime vuoden aikana kääntynyt niin suureen nousuun, että mies nappasi viime syksynä ratkaisevan roolin Spike Leen BlacKkKlansman-elokuvasta.  

Hollywood-tuotanto kertoo lyhykäisyydessään Ku Klux Klanin sisäpiiriin soluttautuvasta afroamerikkalaisesta etsivästä. Elokuva sai maailman ensi-iltansa toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla.

cannes
Kuvassa: Damaris Lewis, Jasper, John David Washington, Laura Harrier, Topher Grace,  Spike Lee, Adam Driver ja Corey Hawkins.

 

Nyt leffa on saatu valkokankaalle myös muualla. Eilen maanantaina (30.7.) Jasper edusti naisystävänsä Alexandra Escatin kanssa New Yorkin ensi-illassa. 

Lue lisää: Hollywoodissa hurmannut Jasper Pääkkönen ja malli-rakas Helsingin yössä: Rakkaus kukoistaa!

new york

Lue lisää: Jasper Pääkkönen ja uusi mallirakas suutelivat himokkaasti Helsingissä: upeavartaloinen Alexandra, 32, keimaili pikkubikineissä – kuvat!

Jasper ja kuvankaunis Alexandra ovat viihtyneet yhdessä jo vuoden päivät. Kyyhkyläiset ovat tuttu näky Helsingissä, jossa heidät myös bongattiin yhdessä ensimmäisen kerran. Alexandra työskentelee mallina, mutta hän nousi rytinällä julkisuuteen prinssi Andrewn salarakkaana. 

Jasper Alexandra
Tilaa Seiskan uutiskirje! »