Alina Voronkova

Alina Voronkovan tulevien häiden kaaso on Playboy-kaunotar Erika – kuvat!

Uutiset | 01.06.2020 15:55

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova, 25, ja jääkiekkoilija Joonas Hurri, 29, aikovat kesällä naimisiin. Ei kuitenkaan pandemian varjostamana kesänä 2020 vaan ensi kesänä. Rakastavaiset aikovat vihille Lahdessa. Alina ja Joonas ovat vaihtaneet kihlat viime kesänä. 

Joonas pelasi tällä kaudella jääkiekkoa Valko-Venäjällä, mutta on nyt palanut Suomeen. Pari on elänyt pitkään etäsuhteessa, ja osaakin sen vuoksi arvostaa nyt yhteistä aikaa aivan eri tavalla. Näin pandemia-aikana aikaa yhdessäololle onkin piisannut.

- Olemme olleet pääasiallisesti kotona kahdestaan, katselleet tv-sarjoja ja koonneet tuhannen palan palapeliä. Viime perjantaina toteutimme tavoitteemme ja pyöräilimme 80 kilometriä Pertunmaalle, Alina kertoo. 

 

Ensi kesän suuresta juhlasta Alina paljastaa sen verran, että ne pidetään Lahdessa.

- Ajattelimme jo kihlautuessamme, että häät pidettäisiin silloin ja ne olisivat Lahdessa. Meillä on siellä paljon tuttuja, joten se on luonteva paikka juhlille. Toki jos budjetti olisi rajaton, häät olisivat jossain ulkomailla hiekkarannalla, Alina nauraa.

Missikaunottarella on lähipiirissään useita pareja, jotka ovat suunnitelleet häitä tälle kesälle. Koronapandemian vuoksi häiden toteutuminen on kuitenkin nyt epävarmaa. 

- Minulla on sukua Venäjällä, ja haluan ehdottomasti heidät mukaan juhliin. Senkään vuoksi tämä kesä ei tullut kysymykseen.

Julkkiskaaso

Kaasot ja bestmanit on jo mietitty, mutta kirkkoa ei ole vielä varattu.

- Tukijoukkojen kanssa pitäisi istua alas ja suunnitella. Kaasoja ja bestmaneja on molempia kolme, ja he ovat meille kaikkein lähimmät ihmiset. Kuvissakin näyttää kivalta, kun molemmilla on kolme läheistä rinnallaan.

Yksi kaasoista on Seiskan tietojen mukaan Playboyn sivuillakin poseerannut insinööri Erika Helin.

– Poseerasin ensimmäistä kertaa alasti kuvaajalle Playboyn kuvauksissa. Kuvaustilanne oli rento ja mukava, Erika kertoo.

Playboyssa nakuileva missikaunotar Erika Helin veti tiukan rajan: ”En koskaan lähtisi pornovideoihin!”

Erika haukuttiin vuoden 2018 Miss Suomi -kiertueen aikana silikonitissihirviöksi. – Tuntuu huvittavalta, jos jengi luulee, että tällaisen kropan saa vain leikkaamalla. Minulle on kuitenkin suotu hyvät geenit.

Oho, missikaunotar Erika Helin poseeraa alasti Playboy-lehdelle! Katso rohkeat kuvat - toinen poistettiin jo Instagramista!

Tuurilaislähtönen Erika on läheinen sisarustensa kanssa. – Olen viisilapsisesta perheestä.

Suomen seksikkäin insinööri Erika Helin nauttii täysin rinnoin kesästä! Yläosattomissa laiturin nokassa: Voitko kääntyä toisin päin?

Tuurilaislähtönen Erika on läheinen sisarustensa kanssa. – Olen viisilapsisesta perheestä.

Muutto tuhosi parisuhteen! Missi Erika Helinin ja räppäri Gettomasan sokkieron taustat!

Erika Helin (toinen oik.) nähtiin Paratiisihotelli-ohjelmassa vuonna  2015.
Erika Helin (toinen oik.) nähtiin Paratiisihotelli-ohjelmassa vuonna  2015.
Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!