Uutiset

Alina Voronkova ja Joonas asuntojahdissa: Uskaltaako nyt ostaa?!

01.06.2020 09:01

Farmi Suomi -ohjelmaan osallistunut Alina Voronkova, 25, suunnittelee häitä kihlattunsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin, 29, kanssa. Juhlat on tarkoitus pitää kesällä 2021.

Alinan kihlattu Joonas pelasi tällä kaudella jääkiekkoa Valko-Venäjällä, mutta on nyt palanut Suomeen. Pari on elänyt pitkään etäsuhteessa, ja osaakin sen vuoksi arvostaa nyt yhteistä aikaa aivan eri tavalla. Näyttävä pariskunta asuu tällä haavaa Lahdessa, mutta mieli tekisi runsaan sadan kilometrin päähän pääkaupunkiseudulle. Tällä hetkellä Alinan arki on hiljentynyt, sillä korona-aika tekee paljon hallaa hänen työkuvioilleen.

- Välillä on tuntunut, että pää hajoaa. Onneksi olen saanut kuitenkin joitain uusia yhteistyökuvioita Instagramissa. Kyllä tämä kaikin puolin alkaa nyt olla helpompaa kuin koronahässäkän alussa, Alina tuumaa.

 

Koti etsinnässä

Alina ja Joonas katsovat kärppänä asuntoilmoituksia, sillä tarkoitus on ostaa oma koti mieleiseltä paikalta. Asiassa on muutama mutta: täydellistä ei ole vielä löytynyt ja toisaalta pandemian aiheuttama epävarmuus on leikannut tarjontaa. Ennusteiden mukaan tilanteella saattaa olla jollain aikavälillä vaikutusta myös asuntojen hintapyyntöihin. Asuntomarkkinat ovat odottavassa tilassa, ja niin ovat Alina ja Joonaskin. 

- Korona on sotkenut asunnon etsimistäkin, mutta katsomme edelleen asuntoja päivittäin. En vain tiedä, uskaltaako nyt ostaa ja miten pandemia vaikuttaa hintoihin. Mutta minulla on kova ikävä Helsinkiin!

Alina kertoo, että pariskunnalla on myös aikeena hankkia uusi auto. Autokaupoille onkin hiljaisina korona-aikoina hyvä lähteä, sillä tällä hetkellä ostajilla on erinomaiset mahdollisuudet neuvotella hyvä diili uudesta tai vähän käytetystä ajoneuvosta. 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!