fbq
Uutiset
11.06.2018 14:59
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
mira luoti
Oho! Eronneet Vain elämää -tähti Mira Luoti ja Happoradion AH Haapasalo bongattiin uimarannalta: ”Hiljainen tunnelma!” - paparazzikuva!
Uutiset
11.06.2018 14:59
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Viime viikon torstaina (7.6.) ilmestynyt Seiska paljasti, että Vain elämää -ohjelmassakin nähtävä Mira Luoti ja hänen miehensä, Happoradio-yhtyeen kitaristi Mika "AH" Haapasalo ovat eronneet. 

TAUSTAA: Mira Luodin ja Happoradio-kitaristin yllätyseron taustat: Uusioperheen ongelmat ja alkoholinkäyttö ajoivat erilleen!

Mira Luoti, Urho ja Mika Haapasalo

Seiska tavoitti Haapasalon, joka vahvisti uusioperheen hajonneen. Miralla on entisestä liitostaan kaksi lasta niin kuin on Mikallakin. Parilla on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2014 syntynyt Urho-poika. 

TAUSTAA: Vain elämää -tähti Mira Luodista eronnut rokkari Mika Haapasalo: Mira on elämäni rakkaus!

mira luoti

Erosta huolimatta pariskunta bongattiin yhdessä vain muutamia päivä ennen Seiskan eropaljastusta. Mira ja AH palvoivat nimittäin  yhdessä aurinkoa Helsingin Marjaniemessä sijaitsevalla uimarannalla.

Vain elämää -sarjan suosiosta kertoo se, että Miran läsnäolon huomasivat erityisesti lapset.

- He olivat hyvin innoissaan, kun rannalla makoili iso tv-tähti. Mika vahti ja juoksenteli iloisesti lapsen perässä, kun Mira rentoutui ja otti aurinkoa. Heidän välinsä vaikuttivat täysin ystävällissävytteisiltä, mutta tunnelma rannalla oli hiljainen, Seiskalle kerrotaan.