Uutiset

Mira Luodin ja Happoradio-kitaristin yllätyseron taustat: Uusioperheen ongelmat ja alkoholinkäyttö ajoivat erilleen!

10.06.2018 18:59

Seiska uutisoi aikaisemmin Vain elämää -ohjelmassa nähtävän laulaja Mira Luodin, 40, ja hänen miehensä, Happoradio-yhtyeen kitaristin Mika ”AH” Haapasalon, 42, eronneen.

Seiskan tavoittama kitaristi vahvisti eron.

Musiikki yhdisti

Mira ja AH ovat nuoruuden rakkaita, mutta vakavaksi heidän suhteensa syventyi vasta aikuisiällä. Musiikki yhdisti kaksikon, kun he ajautuivat sattumalta samaan levy-yhtiöön.

Pariskunta perusti uusioperheen vuonna 2013. Miralla on entisestä liitostaan kaksi lasta niin kuin on Mikallakin. Miran ja AH:n onni täydentyi Urho-pojalla heinäkuussa 2014. He ovat kertoneet avoimesti haastatteluissa, että perheessä elettiin dramaattisia hetkiä vain muutama viikko pojan syntymän jälkeen, kun pienen poikavauvan sydän pysähtyi kahdesti. Synnynnäisen sydänvian vuoksi Urho joutui olemaan useita viikkoja sairaalassa.

Haasteita uusioperheessä

Pariskunta muutti eri osoitteisiin puolisen vuotta yhteisen lapsen syntymän jälkeen. Mira kertoi Anna-lehdelle, että uusioperheen haasteet ja Mikan alkoholinkäyttö olivat syynä eroon. Mika ei juonut kotona, mutta keikkamatkoilla alkoholia kului.

– Kun keikkoja oli joka viikonloppu, se näkyi myös kotona jatkuvana sunnuntain ja alkuviikon väsymyksenä. Siinä elämäntilanteessa ei vaan yksinkertaisesti sopinut tulla kotiin lorvimaan krapulassa, Mira kertoi Annassa vuosi sitten.

Pariskunta sai kuitenkin suhteensa toimimaan hetken erossa asumisen jälkeen, vaikka uusioperhe toi edelleen haasteita.

– Mikään ei mene aikataulun mukaan. Uusioperheen arjen pyörittäminen on kuin rakentaisi palikkakasaa. Se kaatuu aina, mutta sitten keksitään uusi tapa toteuttaa asiat. Lapsiani en ole koskaan syyllistänyt omien työkiireiden takia, Mira kertoi taannoin Seiskalle.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!