fbq
Uutiset
26.01.2018 14:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Eevi Teittinen, Teemu Páckalen
Oho! Eevi Teittinen suunnittelee muuttoa ulkomaille: "Oma hyvinvointi tulee aina ensimmäisenä"
Uutiset
26.01.2018 14:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Eevi Teittinen muutti vastikään mielitiettynsä, vapaaottelijana tunnetun Teemu Packalénin perässä Turkuun.

Lue myös: VAPAAOTTELIJA TEEMU PACKALÉNIN KANSSA SEURUSTELEVA EEVI TEITTINEN AVAUTUU PARISUHTEEN HAASTEISTA – ”HOMMA KAATUU KUIN DOMINOPELI”

Nyt fitness-kaunotar kertoo blogissaan olevansa tienristeyksessä tulevaisuuden suunitelmiensa suhteen. Hän joutuu punnitsemaan kolmen vaihtoehdon väliltä. Eevin mukaan muutto Turkuun oli väliaikainen. Pariskunta antoi puoli vuotta aikaa seuraavalle siirrolle. 

Lue myös:OHO, EEVI TEITTINEN JA TEEMU PACKALÉN KÄYTTÄVÄT EHKÄISYTIETOKONETTA - SIIS MITÄ?!

Nyt edessäni on kolme vaihtoehtoa. Ostaa asunto Helsingistä, muuttaa ulkomaille, tai ostaa asunto Turusta. Olemme tällä hetkellä hieman loukussa siinä mielessä, että minä asun Turussa omassa aivan ihanassa vuokra-asunnossa ja Teemulla on oma asunto aivan lähellä. Asunnossahan tulee asua vähintään kaksi vuotta jotta sen voi myydä ilman valtion kassaan kilahtamista. Selvää on se, ettemme koskaan tulisi mahtumaan Teemun asuntoon yhdessä. Sanon suoraan, että en tiedä yhtään mitä tässä tilanteessa olisi hyvä tehdä. Ulkomaille olen halunnut jo pitkään, joten se kyllä mietityttää hyvin paljon, Eevi kirjoitti blogiinsa

Eevi kertoo, että hänelle on sattunut ja tapahtunut lähiaikoina niiin paljon, että hän on joutunut hetkeksi pysähtymään. Kaunotar painottaa, että oma hyvinvointi tulee aina ensimmäisenä.

-  Itseään on tärkeää muistaa kuunnella myös parisuhteessa, sillä se vaikuttaa ratkaisevasti myös suhteen hyvinvointiin. Parasta on, jos löytyy mahdollisuus kulkea tuota polkua yhdessä, Eevi kirjoittaa. 

Lue koko postaus täältä.  

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »