fbq
Uutiset
10.01.2018 15:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Eevi Teittinen
Oho, Eevi Teittinen ja Teemu Packalén käyttävät ehkäisytietokonetta - siis mitä?!
Uutiset
10.01.2018 15:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Fitness-urheilija Eevi Teittinen kirjoittaa blogissaan niinkin intiimistä aiheesta kuin naiseus, hormonit ja ehkäisy.

Kaunotar erosi toissa vuonna räppäri Uniikista ja on sen jälkeen löytänyt uuden rakkauden UFC-kamppailija Teemu Packalénista.

Lue lisää: Eevi Teittinen avautui blogissaan rakastumisestaan Teemu Packaléniin: Elämä ei paljon kysellyt!

Tuoreessa blogipostauksessaan Eevi paljastaa heidän käyttävän ehkäisytietokonetta, joka ei ole ollut vielä pitkään markkinoilla täällä Suomessa.

Se on ollut käytössäni nyt noin 7 kuukautta. Siinä on kyllä paljon hyvää, mutta en jotenkin vielä täysin luota siihen yksinään. Onko jollakin teistä kokemusta siitä? Vaikka se on toiminut hyvin, on jotenkin vaikea luottaa siihen, että kehon lämpötila voisi kertoa täysin luotettavasti sen mikä vaihe kierrosta on menossa. Toki kone vaatii noin 3kk opettamisjakson, jossa syntyy dataa omasta kierrosta. On ollut hetkiä, kun se on aamulla huutanut M-kirjainta, joka tarkoittaa menkkojen alkamista. Vaikka kierron mukaan päivä ei olisikaan ollut tämä, on kone tunnistanut menkkojen alkamisen hyvin täsmällisesti kehon lämpötilasta. Toisinaan se on yllättänyt siis hyvin positiivisestikin.

Eevin mukaan ehkäisytietokoneella mitataan kehon lämpötila joka aamu heti heräämisen jälkeen.

Sen jälkeen se antaa joko keltaisen (ehkä ok, ehkä ei, hei hirveen kiva:D), punaisen (ei oo ok), tai vihreän ( antaa palaa) valon. Se perustaa sitä myös kiertoosi, joten mitä pidempään ja säännöllisemmin konetta käyttää, sen luotettavampaa dataa sillä saa. Mutta muuttuvia tekijöitä kuitenkin löytyy, kuten esimerkiksi se jos a. on nukkunut liian vähän b. on sairaana c. on juonut alkoholia edeltävänä iltana. Silloin mittaus ei ole luotettava. Jos nyt mietin tätä omaa hulluilla kierroksilla käyvää kehoani, onko kone yhtä sekaisin kuin minä?

Eevin miespuolinen ystävä kutsuu kojetta ”raskaustietokoneeksi”. Teemun mielestä vehkeen nimi on puolestaan ”punainen valo”!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »