fbq
Uutiset
28.01.2021 21:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova
Ella Toivainen
Oho, BB-Ella sai käskyn kertausharjoituksiin: "Antakaa tänne vaan se rynkky käteen, niin näytetään kuka näissä Puolustusvoimissa määrää!"
Uutiset
28.01.2021 21:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova

Big Brotherista tuttu Ella Toivainen, 23, kertoi tänään (28.1.) Instagram-videotarinassaan saaneensa järkyttävän kirjeen postissa.

- Sain postissa kutsun kertausharjoituksiin. Jotka ovat pakolliset, niin on pakko mennä. Niin antakaa tänne vaan se rynkky käteen, niin näytetään kuka näissä Puolustusvoimissa määrää, Ella totesi videotarinassaan. 

Hän kirjoitti videon myös tekstin "Vittu onko pakko?".

Lue myös: Transsukupuolinen Big Brother -tähti Ella Toivainen kipeästä ratkaisustaan: Jouduin hylkäämään rakkaan harrastukseni

Ella kertoo Seiskalle kertausharjoitusten sijoittuvan tälle vuodelle. 

- Kyllähän ne kutsut kaikille jossain vaiheessa postiluukusta tärähtää. On aika huvittavaa kuvitella itseni siihen ympäristöön taas. Sinne meneminen ei pelota, onhan ne sellaisia tuttuja tyyppejä, jotka siellä on. Positiivisilla fiiliksillä mennään! Ella kertoo iloisesti Seiskalle.

Lue myös: Suomen Big Brotherissa historiaa tehnyt transnainen Ella Toivainen avoimena: Koulussa kiusattiin ja armeijassa vähäteltiin ongelmiani

Ella puhui avoimesti intti-ajastaan Seiskan haastattelussa syksyllä. Tuolloin hän kertoi sen olleen hänelle haastavaa aikaa terveysongelmien takia. 

- Se oli henkisesti raskasta aikaa kaikin puolin. Siitä jäi aika huono fiilis, mutta onhan siitä ajasta niin kauan, että aika kultaa muistot. Nyt kun kaikki asiat on käsitelty ja olen siirtynyt siitä eteenpäin elämässä, niin intti-aikaa on hauskaa muistella sillä tavalla, että ai niin, olenhan minä sielläkin joskus ollut riehumassa, Ella kertoo.

Ellan mukaan Big Brotherin tuoma julkisuus ei tule vaikuttamaan kertausharjoituksiin ollenkaan.

- Mielestäni ihan sama onko ihminen ollut julkisuudessa vai ei, siellä kaikki ovat kuitenkin tasavertaisia.

BB-pari

Ella ja Arttu herättivät huomiota petipuuhillaan Big Brother -ohjelman uusimmalla kaudella. Katsojia on ohjelman jälkeenkin kiinnostanut kaksikon suhdetta siviilissä.

Seiskan saamien tietojen mukaan Ella ja Arttu ovat tavanneet toisiaan useaan otteeseen myös BB-talon ulkopuolella. Tämä on käynyt ilmi myös Ellan Instagramista.

Seiskan toimittajan kysyessä Ellan ja Artun suhteen tilanteesta, on Ella melko lyhytsanainen.

- En kommentoi sitä tällä hetkellä ollenkaan, Ella toteaa.

Lue myös: Odottaa yhteistä hotellihuonetta! BB-Arttu herkistyi yöllä ja paljasti tunteensa Ellaa kohtaan: "Haluan oikeasti nähdä ihan v*tusti" 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »