Odottaa yhteistä hotellihuonetta! BB-Arttu herkistyi yöllä ja paljasti tunteensa Ellaa kohtaan: "Haluan oikeasti nähdä ihan v*tusti"

Telkkari | 14.11.2020 11:45

Big Brother -talossa vietettiin perjantai-iltana ysäribileitä reivaamisen, virvokkeiden sekä saunan ja paljun merkeissä. Juhlista ilostuneet asukkaat viettivät mukavaa iltaa toistensa seurasta ja rennosta tunnelmasta nauttien.

Yöllä osan asukkaista mentyä jo nukkumaan Vili, Arttu ja Paula istuvat sohvalla juttelemassa. Vili kertoi arvostavansa Arttua paljon, mikä tuntui tulevan miehelle suurena yllätyksenä. 

Vilin mielestä oli hienoa, että Arttu ja Ella viihtyivät läheisissä tunnelmissa toistensa seurassa mahdollisesta ulkomaailmassa odottavasta kohusta huolimatta. Arttu ja Ella heiluttivat peittoa useaan otteeseen Big Brother -talon kaikkien yhteisessä makuuhuoneessa ja viettivät myös kiihkeän yön Isoveljen tarjoamassa sviitissä.

- Mun mielestä se on maailman hienoin asia, Vili hehkutti ja toivoi, että Arttu ja Ella kohtaisivat vielä ulkomaailmassa.

Lue myös: Selän takana piikittelyä Big Brother -talossa! Asukkaat haukkuvat toisiaan herjaavin sanoin: ”Se on lihonut ihan törkeästi”

BB

Ella joutui häädetyksi kymmenentenä asukkaana toissasunnuntaina vietettyään talossa kahdeksan viikkoa. 

Artun mukaan hän ja Ella ovat täysin ääripäät toisistaan, mutta mies toivoi silti, että näkisi Ellan poistuttuaan Big Brother -talosta. 

- Tämän jälkeen odotan, että Ella on studiossa. Ja v*ttu, kyllä mää haluan nähdä oikeasti Ellan tämän jälkeen. Ihan v*tusti! Odotan, että meillä olisi sama hotellihuone tämän jälkeen, Arttu avasi tunteitaan muille. 

- Me ollaan niin eri maailmoista, mutta meillä on niin kiero huumorintaju, Nivalan mies analysoi. 

BB-Ella

"Kun otin Ellaa kädestä kiinni makuuhuoneessa..."

Arttu muisteli ensimmäistä iltaansa talossa ja erityisesti sitä hetkeä, kun Ella asteli sisään pinkkiin mekkoon ja korkkareihin sonnustautuneena. 

- Olin että huh huh, täällä on v*tun kreisiä porukkaa. Mutta sitten Ella avasi suunsa ja heitti huumoria. En olisi ikinä uskonut ennen kuin tulin tänne, että syttyy, mutta jossakin vaiheessa vain pum!, Arttu mietti sydäntään taputellen. 

- Kun otin Ellaa kädestä kiinni makuuhuoneessa ja kiinnostuin siitä, niin aattelin, että en olis ikinä uskonut. Siinä vaiheessa päätin, että tämä on mun tunne ja mää tuun näyttämään sen täällä, mies jatkoi. 

Lue myös: Tämän verran Big Brother -voitosta kamppailevat asukkaat tienasivat viime vuonna!

Vili ylisti asuinkumppaninsa rohkeutta:

- Olen susta Arttu f*cking ylpeä, hän hehkutti. 

Ysäribileet Big Brother -talossa jatkuvat aamuyön tunneille asti.

Katso video: Ella avautuu BB-Valvomossa 

Lue myös: Big Brother talossa on syytä juhlaan – BB-Paula täytti vuosia: herätettiin radiotervehdyksellä

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!