Hyppää pääsisältöön
Aku Louhimiehen naisruletti pyörii.

Ohjaaja Aku Louhimien naisruletti jatkuu: Palasi stylisti-Sofian luo?!

Seiska paljasti viime marraskuussa, että elokuvaohjaaja Aku Louhimies, 49, oli iskenyt näyttelijän Tuntematon sotilas -elokuvastaan. Akun käsipuoleen ilmestyi malli Annika Stenvall, 34, joka näyttelee elokuvassa lotta Kotilaista.

Lue myös: Kohukuvat: Aku Louhimiehen uusi mallirakas Annika Stenvall poseerasi rohkeasti rinnat paljaina Elle-lehdessä - katso!

Seiskan tietojen mukaan kulisseissa kuohui, sillä Aku oli kuvausten aikaan vielä tukevasti parisuhteessa stylisti Sofia Oksasen, 39, kanssa. Annikan tavoin myös Sofia työskenteli elokuvan tuotannossa. Hän stailasi Tuntemattoman näyttelijöitä.

Annika Stenvall näytteli Tuntematon sotilas -elokuvassa.
Annika Stenvall näytteli Tuntematon sotilas -elokuvassa.

Lue myös: Aku Louhimies oli parisuhteessa julkkisstylisti-Sofian kanssa ennen rakastumista malli-Annikaan – tämä paparazzikuva vahvisti suhteen!

Aku räpläsi kännykkää

Nyt vaikuttaa siltä, että Akun ja malli-Annikan tunteet ovat viilentyneet. Paria ei ole bongattu enää yhdessä, mutta sen sijaan Aku on liikkunut jälleen tiiviisti stylisti-Sofian kanssa.

Stylisti Sofia Oksanen työskenteli Tuntematon sotilas -elokuvan tuotannossa.
Stylisti Sofia Oksanen työskenteli Tuntematon sotilas -elokuvan tuotannossa.

Lue myös: Aku Louhimiehen sakea kolmiodraama: ex-rakas Sofia stailasi malli-Annikan muotilehteen ja osti Akulle lakanoita – kuva!

Tarkkasilmäinen Seiskan lukija bongasikin Akun ja Sofian viime viikolla trendiravintola Hampton Bayn terassilta.

– He viihtyivät kahdestaan terassilla pitkät tovit. Kaksikko hymyili toistensa jutuille, ja he nauttivat auringonlaskusta. Aku tosin tuijotti älypuhelintaan huomattavan paljon, Seiskalle kerrotaan.

Katso Akun ja Sofian paparazzikuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!