fbqAku Louhimiehen sakea kolmiodraama: ex-rakas Sofia stailasi malli-Annikan muotilehteen ja osti Akulle lakanoita – kuva! | Seiska
Aku Louhimies vaihtoi Sofian Annikaan.

Aku Louhimiehen sakea kolmiodraama: ex-rakas Sofia stailasi malli-Annikan muotilehteen ja osti Akulle lakanoita – kuva!

Uutiset | 02.12.2017 08:05

Seiska uutisoi marraskuun alussa, että Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaaja Aku Louhimies on suhteessa elokuvassa lotta Kotilaista esittäneen mallikaunotar Annika Stenvallin kanssa.

Lue myös: Tällainen on Aku Louhimiehen uusi mallirakas Annika, 34: poseerasi kolme kertaa Playboyssa – bileprinsessan maine!

Lue myös: Kohukuvat: Aku Louhimiehen uusi mallirakas Annika Stenvall poseerasi rohkeasti rinnat paljaina Elle-lehdessä - katso!

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi, että Akun ja Annikan suhteen taustalla on kolmiodraama. Lähipiirin mukaan Aku oli yhdessä meikkaaja Sofia Oksasen kanssa, kun malli-Annika astui kuvioihin.

Lue myös: Sakea kolmiodraama Aku Louhimiehen ympärillä: Playboy-malli Annika vei Akun stylisti-Sofialta!

Ilmeisesti mistään verisestä välirikosta Akun ja Sofian välillä ei kuitenkaan ole kyse, ja pari on hoitanut eronsa ilmeisen kypsästi. Aku ja Sofia nimittäin poseerasivat elokuvan ensi-illassa sulassa sovussa punaisella matolla ja kiittelivät toisiaan vuolaasti somessa. Aku kutsuu Sofiaa tuttavallisesti Soffiksi.

Myös Sofian ja Annikan välit ovat siinä kunnossa, että he pystyvät elokuvan kulissien lisäksi työskentelemän muuallakin yhdessä. Sofia nimittäin stailasi Annikan marraskuun Elle-lehden kansijuttuun.

Sofia stailasi Annikan Ellen kanteen.

Osti Akulle lakanoita

Suhteen vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa, mutta Sofia on hoitanut Akun huusholliin liittyviä asioita. Sofia on bongattu ostamasta Akulle peräti vuodevaatteita.

Seiska yritti udella Sofialta tuntoja Annikan astumisesta kuvioihin.

– En kommentoi tohon yhtään mitään, hän lausui.

Amerikasta tavoitettu Sofia ei halunnut edes vahvistaa seurustelleensa Akun kanssa.

– (Hiljaisuus) En kommentoi tuohonkaan yhtään mitään, mä olen nyt käymässä nukkumaan, väsyneen kuuloinen Sofia huokaisi Seiskalle.

Aku ei vastannut toimittajan kysymyksiin.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!