Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Aku Louhimies oli kolmiodraamassa.

Aku Louhimies oli parisuhteessa julkkisstylisti-Sofian kanssa ennen rakastumista malli-Annikaan – tämä paparazzikuva vahvisti suhteen!

Seiska kertoi marraskuun alussa, että elokuvaohjaaja Aku Louhimies, 49, oli iskenyt näyttelijättären Tuntematon sotilas -elokuvastaan. Akun käsipuoleen ilmestyi malli Annika Stenvall, 34, joka näyttelee elokuvassa lotta Kotilaista.

Annika Stenvall

Lue myös: Tällainen on Aku Louhimiehen uusi mallirakas Annika, 34: poseerasi kolme kertaa Playboyssa – bileprinsessan maine!

Lue myös: Kohukuvat: Aku Louhimiehen uusi mallirakas Annika Stenvall poseerasi rohkeasti rinnat paljaina Elle-lehdessä - katso!

Seiskan tietojen mukaan kulisseissa on kuohunut, sillä Aku oli elokuvan kuvausten aikaan vielä tukevasti parisuhteessa stylisti Sofia Oksasen, 38, kanssa. Annikan tavoin myös Sofia työskenteli elokuvan parissa, sillä hän stailasi Tuntemattoman sotilaan näyttelijöitä.

Sofia Oksanen

Paparazzikuva vahvisti

Akun tiedetään yhä tapailevan aktiivisesti malli-Annikaa. Pari bongattiin viimeksi toissa viikolla Helsingin Kampista lounaalta. Silminnäkijöiden mukaan he viihtyivät oikein mainiosti toistensa seurassa.

Sofia ja Aku.

Akun ja Sofian suhde on jäänyt aikaisemmin lehdiltä noteeraamatta, vaikka parin tiedetään viihtyneen hyvin yhdessä vuosia. Seiskassa julkaistiin vuoden 2014 Emma-gaalan jatkoilta kuva, jossa Aku poistui daaminsa kanssa Kaapelitehtaalta. Nyt vasta on ymmärretty, että kaunotar oli Akun silloinen tyttöystävä Sofia.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!