Katso kuvat!
Muotipoliisi arvioi julkkiskaunotarten kenkävalinnat.

Ohhoh, mitkä kenkävalinnat Sanni, Anni Hautala ja Jasmin Voutilainen! Julkkiskaunottaret astelivat luksuskekkereille maihareissa – lue muotipoliisin arvio!

08.01.2020 18:04

Monet kotimaiset julkkiskaunottaret ovat astelleet punaiselle matolle huomiota herättävissä jalkineissa. Tällä kertaa Seiskan muotipoliisi arvioi julkkisten kenkävalintoja.

Piristystä nauhoilla!

Anni Lahe

Laulaja Anni Lahe yhdisti maiharit mustavalkoiseen asuun Tarhapäivä-elokuvan ensi-illassa. Valkoiset nauhat ovat piristävä yksityiskohta muuten tylsähköissä kengissä.

Arvosana: 6-

Lue myös: Muistatko vielä Idols-kilpailusta pinnalle ponnahtaneen Anni Lahen? Pääsi osaksi Tarhapäivä-elokuvaa - katso miltä hän näyttää nyt!

Kiiltoa kenkiin!

Sanni

Poppari Sanni oli valinnut päälleen myös mustavalkoista, kun hän poseerasi Elämä lapselle -konsertissa. Leiskuvanpunaisten hiusten ansiosta tyyli ei ole kuitenkaan yksitoikkoinen. Mustat, kiiltävät maiharit korokepohjilla toimivat asussa loistavasti!

Arvosana: 9

Lue myös: Oho! Pop-tähti Sanni suukotteli tummaa komistusta festareilla!

Tätimäinen tyyli!

Mari Valosaari

Ex-fitnessurheilija Mari Valosaari tuli arkisessa asussa Helsingin kauppakeskus Triplan elokuvateatterin vip-avajaisiin. Paksut sukkahousut vain korostivat tätimäistä vaikutelmaa. Jykevistä koroistaan huolimatta kengät ovat lenkkarihenkiset. Vip-avajaisiin ne eivät kuitenkaan istu.

Arvosana: 5+

Lue myös: Villi bilettäjä! Mari Valosaari juhli railakkaasti Kaija Koon keikalla – kuvat!

Suloista sekamelskaa!

Pirjo Heikkilä

Koomikko Pirjo Heikkilän kirjava kukkapusero yhdistettynä siniseen hameeseen on suloista sekamelskaa, ja mustat maiharit näyttävät jaloissa hurjan isoilta. Vähän sirommat kengät olisivat pelastaneet paljon!

Arvosana: 5-

Lue myös: Koomikko Pirjo Heikkilän hääjärjestelyt tökkivät: ”Kaikki on muuten selvää, mutta…!”

Turhan synkeää!

Jasmin Voutilainen

Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen luotti mustaan Crazy Wine -ravintolan kutsuvierastilaisuudessa. Takissa oli kivoja yksityiskohtia, mutta muuten asu oli turhan synkeä. Mustat maiharit kuitenkin sopivat hyvin tähän asukokonaisuuteen.

Arvosana: 7

Lue myös: Salkkarit-seksipommi Jasmin Voutilainen avautuu muodonmuutoksestaan: ”Nyt on paljon luonnollisempi fiilis!”

Sävy sävyyn hiusten kanssa!

Anni Hautala

Juontaja Anni Hautala saapui tummiin pukeutuneena autoliike DS Storen vip-avajaisiin. Kokonaisuudesta ei kuitenkaan synny liian synkkää vaikutelmaa, sillä ruskeat maiharit tuovat kokonaisuuteen sopivaa tasapainoa. Ne sopivat myös hauskasti yhteen hiusten värin kanssa!

Arvosana: 9+

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!