Tarhapäivä

Muistatko vielä Idols-kilpailusta pinnalle ponnahtaneen Anni Lahen? Pääsi osaksi Tarhapäivä-elokuvaa - katso miltä hän näyttää nyt!

14.11.2019 17:32

Laulaja Anni Lahe ponnahti pinnalle Antti Tuiskun luotsaamasta Idols-laulukilpailusta vuonna 2017. Kilpailun päättymisen jälkeen hän sai levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa, jonka kautta on julkaissut kolme sinkkulohkaisua. Hänen uusin Mustavalkoista-kappale kuullaan Tiina Lymin ohjaamassa Tarhapäivä-elokuvassa.

- Tämä on ensimmäinen kerta, kun kappaleeni päätyy elokuvalle. Levy-yhtiö oli soittanut kappaleen demoversiota Tiina Lymille, joka oli ihastunut rakkauslauluuni. Sanomaltaan tämä sopii elokuvan rakkaustarinaan, Anni kertoo.

Idolsin jälkeen hän on keskittynyt täysillä musiikin tekemiseen.

- Olen vasta urani alkutaipaleella. Musiikkibisneksessä pärjääminen ja erottuminen on aikamoista kamppailua. Vastaan on tullut myös hyvin palkitsevia asioita, kuten oman kappaleen päätyminen elokuvaan. Uskon erottuvani muista naisartisteista persoonallisilla sanoituksillani ja lauluäänelläni.

Oletko tullut haastamaan Sannin?

- En ole tullut haastamaan ketään. Haluan erottua omaksi eduksi ja tuoda musiikkigenreen sitä, mitä sieltä puuttuu.  

Anni

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!