Hyppää pääsisältöön
Pirjo Heikkilä kommentoi hääjärjestelyjään.

Koomikko Pirjo Heikkilän hääjärjestelyt tökkivät: ”Kaikki on muuten selvää, mutta…!”

Viime vuoden helmikuussa kihlautunut näyttelijä Pirjo Heikkilä, 39, on suunnitellut kihlattunsa kanssa häitä. Parilla on samanlaiset häätoiveet, mutta Pirjon mukaan niiden organisoiminen ei ole kummankaan vahvuusaluetta.

– Kaikki on muuten selvää, mutta emme vain jaksa järjestää mitään! Emme silti karkaa ulkomaille naimisiin, koska haluamme juhlia lähimpiemme kanssa.

Lue myös: Pirjo Heikkilälle railakasta palautetta hervottomasta Pirjo-sarjastaan: "Hävennyt joka kerralla!"

Pirjo sanoo juhlissaan miettivänsä liikaa vieraiden viihtymistä.

– Huolehdin koko ajan riittääkö ruoka ja ovatko juhlat hyvät. On parempi, etten järjestä niitä ollenkaan.

Pirjo Heikkilä viettää joulua perhepiirissä. – Menemme kihlattuni kanssa aattona toisen perheen luo ja joulupäivänä toisen. En pystyisi olla joulua pois perheen luota, se särkisi sydämeni.
Pirjo Heikkilä viettää joulua perhepiirissä. – Menemme kihlattuni kanssa aattona toisen perheen luo ja joulupäivänä toisen. En pystyisi olla joulua pois perheen luota, se särkisi sydämeni.

 

Kihlaparin arki sujuu Pirjon mukaan melko riidattomasti.

– Meillä on hyvin samanlainen maku!

Lue myös: Pirjo Heikkilä vaitonaisena hääsuunnitelmistaan: Siinä on pieni pähkinä purtavaksi!

Uudeksi vuodeksi he ovat lähdössä ystävien kanssa Rukalle mökkeilemään. Aika ei kuitenkaan mene juhlien vaan tarkoitus on lasketella ja nauttia luonnosta.

– Olen vasta opetellut laskettelemaan. Hiihtohissiin meno jännittää ja varsinkin se, miten sieltä pääsee pois! Aika paljon olenkin ollut ihan vaan lastenrinteessä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!