Katso kuva!

Ohhoh! Antti Tuiskun aamiainen hämmästytti Järvenpäässä – kuva!

Uutiset | 05.12.2020 17:04

Antti Tuisku bongattiin viime viikon perjantaina aamupalalla kotikulmillaan Järvenpäässä.

– Paikka oli kuitenkin aamupalalle erikoinen, nimittäin Kakkutalo Gilan! Taisi Antin makeanhammasta kolottaa jo heti aamutuimaan, herkkumyymälästä hihitellään.

Lue myös: "Sinnittele Antti, älä lannistu" - Antti Tuiskun julkaisema lapsuuskuva pysäyttää: tilittää karusta kiusaamisesta

Antti Tuisku

Uusi aluevaltaus

Lokakuussa Antti yllätti faninsa sosiaalisessa mediassa, kun poppari ilmoitti kirjoittaneensa kirjan. Teos nimeltä Menesty ilmestyy ensi vuonna. Kirjan idea syntyi Antille keväällä, ja teoksessa puhutaan itsetuntemuksesta.

Päätin koronapandemian puhjetessa, että tekisin tänä vuonna hyvinvointiin liittyviä webinaareja ja luento-valmennuksia, joita multa on kovasti kyselty ja toivottu. Kaivoin Varalan urheiluopistossa tehdyt aineistoni menestyksestä ja siitä, miten kaiken keskiössä suurinta roolia näyttelee ihmisen itsetuntemus ja itseidentifiointi. Miten itsetuntemus näkyy uuden luomisessa, työympäristössä ja johtamiskulttuurissa? Miten fyysinen itsensä haastaminen toimii työkaluna itsensä tuntemiseen paremmin? Kun olin pari viikkoa päivittänyt ajatuksiani, huomasin tekstiä syntyvän todella paljon. Niin paljon, että mietin uskaltaisinkohan ajatella kirjoittavani siitä kirjan, Antti kertoi Instagram-tilillään kirjansa syntyhistoriasta.

Lue lisää: Oho! Antti Tuisku yllättää kirjailijana: kirjoitti koronakaranteenissa esikoisteoksensa - "Auttanut henkisesti jaksamaan"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Antti nousi julkisuuteen tultuaan kolmanneksi Idols-laulukilpailussa vuonna 2003. Sen jälkeen hän on tehnyt menestyksekkään uran laulajana sekä voittanut muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vuonna 2010.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!