Uutiset
Vain Seiskassa!

Nyt puhuu naisystävänsä pahoinpitelystä epäilty TIS-Toni: Hyppäsin Laurakiiran päälle

31.07.2019 16:23

Seiska kertoi keskiviikkona 31.7, että Tempation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Toni Varpelaide on pahoinpidellyt naisystäväänsä Laurakiiraa Hämeenlinnassa pidetyillä Mellakka-festiivaalilla. Väkivallasta seurasi ruhkeita ja mustelmia. Asiasta on jätetty rikosilmoitus poliisille. 

Tapahtumat alkoivat lauantaina, kun Laurakiira ja Toni olivat menneet majapaikkaan. Laurakiiran kertomuksen mukaan Toni oli käyttäytynyt vainoharhaisesti ja tilanne oli kärjistynyt. 

Lue myös: Temptation Island -Tonista rikosilmoitus! Pahoinpiteli ja kuristi naisystäväänsä: Laurakiira joutui sairaalaan - kuvat vammoista!

Kuristi ja potki

Laurakiira kertoo yrittäneensä majapaikassa vakuuttaa Tonia siitä, että tämän "ajatukset olivat vääriä". Hän kuitenkin kyllästyi sekavaan seuralaiseensa ja soitti päätti lähteä taksilla paikalta pois. 

- Silloin Toni hyökkäsi kimppuuni. Hän kuristi minua ja yritti saada puhelimen kädestäni. Hän hyppi polvillaan kylkeni päällä ja potki maatessani lattialla. Jossain vaiheessa sain rimpuiltua itseni irti, ja juoksin ulos asunnosta. Taksin puhelinlinja oli yhä auki, ja huusin sinne osoitteen, johon halusin kuskin niin pian kuin mahdollista.

Laurakiira pakeni taksilla Hämeenlinnan keskustaan, mistä ystävä otti hänet kyytiin ja ajoi pääkaupunkiseudulle. 

Laurakiira

Kylki murtui

Hämeenlinnasta päästyään Laurakiira suuntasi Peijaksen sairaalaan, Vantaalle. Hän vietti sairaalassa koko sunnuntai-illan.

- Kävin kuvattavana. Vasemmassa kyljessäni on hiusmurtumia, ja se on turvonnut. Lisäksi kyljessäni ja kaulassani on mustelmia.

Laurakiira

Laurakiira on jättänyt Tonista rikosilmoituksen.

- Tein sen sähköisesti ollessani sairaalassa. Tapasin kirurgin, joka katsoi vammani ja kirjasi ne ylös. Uskon poliisin ottavan asian vakavasti.

Laurakiira

Toni kommentoi

Keskiviikkona 31.7 iltapäivällä Seiska sai yhteyden Toniin, joka ei suoranaisesti kiistänyt Hämeenlinnassa tapahtunutta yhteenottoa. Tonin mukaan tapahtumat eivät kuitenkaan menneet Laurakiiran kertomuksen mukaisesti.

Missä te olitte, Toni?

- En muista missä olimme. On kuitenkin paskapuhetta, että olisin hakannut (Laurakiiraa), Toni selittää tapahtumista sekavan kuuloisesti.

- Hyppäsin Laurakiiran päälle ja ne mustelmat tulivat siitä.

Miksi Laurakiira sitten kertoo joutuneensa pahoinpitelyn uhriksi ja on tehnyt rikosilmoituksen?

- Sillä on viha mua kohtaan, Toni päättää.

Asian jatkoselvityksestä vastaa poliisi. 

Kyseessä on jo toinen kerta tänä kesänä, kun Toni päätyy otsikoihin väkivallan takia. Heinäkuun alussa Toni riehui elokuvateatterinäytöksessä ja yritti lyödä kanssakatsojaa. Lyönti osui kuitenkin katsojan seurassa olleeseen naishenkilöön. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, odottaako Tonia syyte elokuvateatterirähinän tiimoilta. 

TIS-Tonin elokuvateatteritappelusta uutta tietoa: lyönti osui raskaana olevaan naiseen!

Epäiltynä pahoinpitelystä elokuvateatterissa! TIS-Toni kommentoi: ”Lyönti meni ohi"

Pahoinpitelystä epäilty TIS-Toni kiistää poliisin näkemyksen ja uhoaa somessa: "Ottakaa päästä pois ne kukkahatut v*ttu!"

Edit: Päivitetty otsikko kello 16:31, lisätty sana "epäily".

Teksti:Kirsi Pöllänen, Pauli Poutanen, Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!