fbq
Uutiset
04.07.2019 14:57
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Nelonen Media
Toni Varpelaide TIS
TIS-Tonin elokuvateatteritappelusta uutta tietoa: lyönti osui raskaana olevaan naiseen!
Uutiset
04.07.2019 14:57
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Nelonen Media

Helsingin poliisi epäilee Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtyä Toni Varpelaidea pahoinpitelystä. Kyseessä ei ole kaikkein tyypillisin nyrkkinujakka, sillä se tapahtui elokuvanäytöksessä.

Poliisin tiedote

Poliisi tutkii elokuvateatterin salissa Helsingin Kampissa tiistaina 2.7.2019 iltayhdeksän jälkeen tapahtunutta pahoinpitelyä.

Pahoinpitelyn uhriksi joutunut pariskunta oli katsomassa elokuvaa. Heidän taakseen tuli jo elokuvan alettua mies ja nainen, jotka pitivät kovaa ääntä ja ottivat salamavalot päällä valokuvia. Pahoinpitelyn uhriksi joutunut mies puuttui kaksikon metelöintiin. Takana istuva mies suuttui tästä ja alkoi suusanallisesti uhkailla pariskuntaa. Hän yritti lyödä edessään istuvaa miestä, mutta osuikin tämän puolisoon.  Sen jälkeen hän otti edessään istuvan miehen kuristusotteeseen, josta mies pääsi kuitenkin irrottautumaan.

Uhri raskaana!

Tilanteessa mukana ollut mieshenkilö kertoo Seiskalle, että Tonin lyönti osui raskaana olevaa naista ylävartaloon. 

(Poliisin tiedotteessa kyseiseen naiseen viitataan kohdassa: yritti lyödä edessään istuvaa miestä, mutta osuikin tämän puolisoon..)

Nainen oli hätääntynyt kokemastaan väkivallasta, ja poistui selvitysten jälkeen miehensä kanssa paikalta. Nainen kertoi Seiskan haastattelemalle miehelle, että meneillään on viides raskauskuukausi. 

Uhkaava tilanne

Seiskan haastettelma mies kertoo, että ajautui tilanteeseen mukaan, sillä Tonin käytös pariskuntaa kohtaan oli ollut sikäli uhkaavaa, että siihen piti ulkopuolisen puuttua. 

- Sain itsekin pienen osuman siinä melskeessä, hän kertoo puhelimitse torstaina 4.7. 

Mies antoi paikan päällä yhteystietonsa poliisille, ja todistaa tarvittaessa oikeudessa. Poliisi ei ole kommentoinut tapausta tiedotteen lisäksi mitenkään.

Rikoksesta epäilty, Toni Varpelaide, on puolestaan pääosin kiistänyt poliisin tiedotteessa kerrotut seikat. 

Helsingin Sanomat, joka myöskin kirjoitti elokuvateatterirähinästä kertoo, että näytös jatkui välikohtauksesta huolimatta. Finnkino oli antanut katsojille herkkuliput, koska välikohtaus oli häirinnyt leffaelämystä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »