fbq
Uutiset
31.07.2019 12:29
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Laurakiira
Toni Varpelaide ja Laurakiira
Temptation Island -Tonista rikosilmoitus! Epäillään pahoinpitelystä: Laurakiira joutui sairaalaan - kuvat vammoista!
Uutiset
31.07.2019 12:29
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Laurakiira

Viimeisimmällä Temptation Island Suomi -kaudella tapaamastaan Meiju Koskelasta eronnut Toni Varpelaide on nähty kesän aikana tatuoidun kaunottaren, Laurakiiran, seurassa.

Viime viikonloppuna kaksikko juhli Hämeenlinnassa järjestetyillä Mellakka-festivaaleilla, mutta Laurakiiran mukaan viikonloppu muuttui yllättäen kauhun hetkiksi, kun Toni hyökkäsi hänen kimppuunsa.

- Perjantaina kaikki oli hyvin, ja meillä oli todella hauskaa. Lauantaikin sujui aluksi todella hyvin. Halusin kuitenkin mennä nukkumaan ajoissa, ja suuntasin majapaikkaamme iltayhdeksän aikoihin. Toni lähti mukaani, ja hän käyttäytyi hyvin sekavasti. Majapaikassamme hän muuttui vainoharhaiseksi ja oli varma, että olin kutsunut sinne ihmisiä tekemään hänelle jotain pahaa, Laurakiira muistelee Seiskalle.

Lue myös: Rikosepäily! Temptation Island Suomi -Toni pahoinpiteli pariskunnan elokuvateatterissa - kiinniotto ja yöksi putkaan!

Kuristi ja potki

Seiskan Tähtimalli-kilpailuun keväällä osallistunut Laurakiira kertoo yrittäneensä vakuuttaa Tonia siitä, että tämän ajatukset olivat vääriä. Hän kyllästyi keskusteluun, ja hän päätti soittaa itselleen taksin päästäkseen pois tilanteesta.

- Silloin Toni hyökkäsi kimppuuni. Hän kuristi minua ja yritti saada puhelimen kädestäni. Hän hyppi polvillaan kylkeni päällä ja potki maatessani lattialla. Jossain vaiheessa sain rimpuiltua itseni irti, ja juoksin ulos asunnosta. Taksin puhelinlinja oli yhä auki, ja huusin sinne osoitteen, johon halusin kuskin niin pian kuin mahdollista.

Laurakiira pakeni taksilla Hämeenlinnan keskustaan, josta hänen ystävänsä haki hänet. Laurakiira palasi ystävänsä kyydissä pääkaupunkiseudulle.

Laurakiira

Lue myös: Epäiltynä pahoinpitelystä elokuvateatterissa! TIS-Toni kommentoi: ”Lyönti meni ohi"

 

Kylki murtui

Hämeenlinnasta päästyään Laurakiira suuntasi Peijaksen sairaalaan, Vantaalle. Hän vietti sairaalassa koko sunnuntai-illan.

- Kävin kuvattavana. Vasemmassa kyljessäni on hiusmurtumia, ja se on turvonnut. Lisäksi kyljessäni ja kaulassani on mustelmia.

Laurakiira

Laurakiira teki Tonista rikosilmoituksen viime sunnuntaina 28.7. pahoinpitelyyn liittyen.

- Tein sen sähköisesti ollessani sairaalassa. Tapasin kirurgin, joka katsoi vammani ja kirjasi ne ylös. Uskon poliisin ottavan asian vakavasti.

Seiska ei ole tavoittanut Tonia kommentoimaan asiaa lukuisista yrityksistä huolimatta.

Lue myös: Pahoinpitelystä epäilty TIS-Toni kiistää poliisin näkemyksen ja uhoaa somessa: "Ottakaa päästä pois ne kukkahatut v*ttu!"

Laurakiira
 

Juttua muokattu 26. elokuuta 2019: otsikkoa muutettu.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »