”Nyt me kuollaan” – isä lopetti henkensä edestä pelänneen Antti Tuiskun väkivaltaisen parisuhteen, yksi puhelu riitti: ”Jos hän vielä kajoaa muhun, isä tulee Helsinkiin eikä takaa, mitä tekee”

Uutiset | 30.08.2018 16:29

Sunnuntain (26.8.) Helsingin Sanomissa ilmestyi laaja henkilöhaastattelu Antti Tuiskusta, jossa ennakoitiin tänään torstaina ilmestynyttä poptähden elämäkertaa Antti Tapani (WSOY). Seiskankin siteeraamassa artikkelissa Tuisku muun muassa kertoi takavuosien väkivaltaisesta parisuhteestaan.

Hesarin jutussa kerrottiin, kuinka eräänäkin kertana autossa pelkääjän paikalla istuneen Tuiskun piti vannoa rakkauttaan ylinopeutta ajaneelle kumppanilleen, joka uhkasi ajaa kallioseinää päin. Samainen kumppani oli jutun mukaan myös teljennyt Tuiskun hotellin parvekkeelle yhteisellä ulkomaanmatkalla.

Elämäkerrassa Antti kertoo lisää painajaismaisesta suhteestaan. Hän kuvailee tuolloisen kumppaninsa manipuloineen häntä alusta alkaen.

Lue lisää: HS: Verissä päin makuuhuoneeseen paennut Antti Tuisku soitti hysteerisenä hätäkeskukseen – kumppani löi lautasella päähän

antti tuisku

"Hän veti mua turpaan siinä keskellä Mannerheimintietä"

Ensimmäinen fyysinen pamaus oli kova, ja se osui Tuiskua silmään. Vieläpä silloin, kun tähtiartisti oli ajamassa autolla Helsingin keskustassa.

Oli talvi ja tie oli liukas, joten kiinnitin erityistä huomiota ajamiseen. Sivusilmällä huomasin, että hän käyttäytyi tosi omituisesti. Hänellä oli silmissä sellainen hullun kiilto, Tuisku muistelee elämäkerrassaan.

Sitten kumppani oli kuulemma alkanut väittää Tuiskulla olleen sutinaa heidän yhteisen ystävänsä kanssa. Väite oli popparin mielestä niin posketon, ettei sille voinut kuin nauraa.

- Häntä ei naurattanut. Hän veti mua turpaan siinä keskellä Mannerheimintietä. Sitten hän sanoi tämän auton pysähtyvän nyt tähän ja vetäisi yhtäkkiä käsijarrusta.

Lue lisää: Uutuuskirja paljastaa: rahaton Antti Tuisku pyöri kavereidensa nurkissa, ramppasi baareissa ja kaipasi selkääntaputtelua – ”Pää oli ihan myllerryksessä”

Parisuhdeterrori jatkui 

Tuiskun muistikuvien mukaan nopeutta oli sillä hetkellä noin 60 kilometriä tunnissa. Käsijarrun vetämisen seurauksena menopeli ”lähti pyörimään väkkäränä.”

- Näin peräpeilistä, että bussi tulee päin ja huusin, että nyt me kuollaan.

Kaksikko selvisi elävien kirjoissa, mutta parisuhdeterrori sen kun jatkui. Jossain vaiheessa poptähti oli niin ahdistunut, että saattoi ajaa Helsingistä Ouluun vain saadakseen nukkua edes yhden yön hyvin siskonsa luona.

Tuisku myös pelkäsi puolisoaan niin paljon, ettei osannut jättää tätä. Kun hän oli aiemmin yrittänyt antaa rukkaset, puoliso oli kuulemma kytännyt Tuiskun kodin luona ja ajellut hänen perässään.

Lopulta Antin isä joutui tekemään eropuhelun poikansa puolesta. Tuoreessa elämäkerrassa ei kerrota sanasta sanaan, mitä Markku-isä sanoi, mutta kaikesta päätellen viesti oli ytimekäs ja viesti meni kerrasta perille.

- Se (isä) on sanonut, ettei ole koskaan puhunut kenellekään ihmiselle niin kuin sille ihmiselle puhu. Että jos hän vielä kajoaa muhun, isä tulee Helsinkiin eikä takaa, mitä tekee, Antti kertoo kirjassaan.

 

Teksti:eetu ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!