fbq
Uutiset
27.08.2018 20:47
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Antti Tuisku.
HS: Verissä päin makuuhuoneeseen paennut Antti Tuisku soitti hysteerisenä hätäkeskukseen – kumppani löi lautasella päähän
Uutiset
27.08.2018 20:47
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Antti Tapani Tuisku on kuulunut Suomen suosituimpiin poptähtiin siitä saakka, kun hän nousi julkisuuteen Idolsin 1. tuotantokaudelta vuonna 2003.

Menestyksellisesti väliin on toki mahtunut vaisumpiakin vuosia, mutta viimeistään alkuvuodesta 2015 ilmestynyt Peto on irti -megasinkku sinkautti Tuiskun koko kansakunnan kaapin päälle. Sen jälkeen laariin on satanut valtavasti mainetta ja kunniaa.

Toukokuussa 2015 ilmestynyt ja peräti kahdella Emma-patsaalla (vuoden 2015 paras albumi & paras pop-albumi) palkittu En kommentoi saavutti vuosi ilmestymisensä jälkeen tuplaplatinamyynnin. Vuosi sitten syksyllä ilmestynyt Anatude myi jo ennakkoon platinaa.

Antti Tuisku nousi vuoden 2003 Idolsista koko kansan tietoisuuteen.
Rovaniemeläinen Antti Tuisku nousi vuoden 2003 Idolsista koko kansan tietoisuuteen.

 

Mutta kaiken kullan ja kimalluksen alla, poptähteyden tuolla puolen siviilielämän pyörteissä on välillä myrskynnyt hurjasti.

Helsingin Sanomat julkaisi eilen sunnuntaina (26.8.) artikkelin, jossa Tuisku kertoo avoimesti elämästään – myös sen karikoista. Yksi supertähden synkimmistä ajanjaksoista osui joitakin vuosia sitten, kun kansan rakastama poppari löysi itsensä väkivaltaisesta parisuhteesta.

Lue myös: HS: Antti Tuiskun jymypaljastus – oli tulla isäksi! ”Jos mulla olisi nyt lapsi, elämä olisi mennyt varmaan aika toisin”

Hesarin jutussa kerrotaan, kuinka eräänäkin kertana autossa pelkääjän paikalla istuneen Tuiskun piti vannoa rakkauttaan ylinopeutta ajaneelle kumppanilleen, joka uhkasi ajaa kallioseinää päin. Samainen kumppani oli jutun mukaan myös teljennyt Tuiskun hotellin parvekkeelle yhteisellä ulkomaanmatkalla.

Tuisku kuuluu Suomen suosituimpiin artisteihin. Kuva vuoden 2017 Emma-gaalasta.
Tuisku kuuluu Suomen suosituimpiin artisteihin. Kuva vuoden 2017 Emma-gaalasta.

 

Karmein tapaus sattui kuitenkin erään baari-illan jälkeen kotosalla, kun kumppani löi poptähteä lautasella päähän. HS:n artikkelissa kerrotaan Tuiskun olleen tuolloin niin kiihdyksissä, että hän oli jo napannut lautasenpalan lattialta valmiina "vaikka tappamaan", mutta kuinka hän sitten pakeni ja lukittautui makuuhuoneeseen.

Sieltä hän soitti ensin äidilleen ja sitten hätäkeskukseen, jossa "ensin vain naurettiin, kun soittaja esittäytyi Antti Tuiskuksi."

Lue myös: Yllätysilmoitus! Antti Tuisku muuttaa ulkomaille - "Vähän jännittää!"

Vielä tämänkään tapauksen jälkeen Tuisku ei pystynyt jättämään väkivaltaista kumppaniaan. Vasta kun levy-yhtiö antoi ymmärtää, ettei uutta albumia julkaistaisi ennen kuin siviiliasiat olisivat kunnossa, Tuisku pääsi eroon kumppanistaan. Tosin silloinkin ratkaisevan eropuhelun teki isä, eikä Antti itse.

Helsingin Sanomien tekemä haastattelu liittyy Tuiskun torstaina ilmestyvää elämäkertaan, Antti Aron ja Anton Vanha-Majamaan kirjoittamaan Antti Tapaniin (WSOY).