Satu Taiveaho meni kihloihin.

Nopealiikkeinen ex-kansanedustaja! Satu Taiveaho pikakihloihin – tällainen on Ville-rakas!

02.01.2020 16:02

Entinen SDP:n kansanedustaja, nykyinen toiminnanjohtaja Satu Taiveaho vietti joulua tuoreen kihlattunsa Ville Virtasen kanssa tämän omakotitalossa Haminassa. Pari kihlautui joulun alla. Toiminta on varsin nopeaa, sillä Satu esitteli haminalaisen demarirakkaansa vasta muutama viikko sitten.

Lue myös: Marko vaihtui Villeen! Satu Taiveahon uusi rakas on haminalainen demaripoliitikko!

Haminalainen Ville on ollut mukana politiikassa, vuonna 2012 hän oli ehdolla Haminan vaalipiirissä Sdp:n listoilla nousten tuolloin kaupunginvaltuustoon.

Nykyisin hän vastaa Haminan TY Liiton talon asioista.

Vielä keväällä Satu seurusteli Marko-nimisen miehen kanssa, mutta suhde päättyi heinäkuussa.

Satu työskentelee nykyisin Suvanto ry:n toiminnanjohtajana.
Satu työskentelee nykyisin Suvanto ry:n toiminnanjohtajana.

 

Lue myös: Satu Taiveahon suhde ei kestänyt - ex-rakas Marko purki tuntojaan somessa: "Sydän on vereslihalla!"

10 vuoden avioliitto

Satu oli naimisissa nykyisen ministerin Antti Kaikkosen, 45, kanssa 10 vuoden ajan. He kihlautuivat vuonna 2006 ja avioituivat vuonna 2008 Hämeenlinnassa. Satu ilmoitti avioerosta Facebookissa viime vuoden syyskuussa. Parilla ei ole biologisia lapsia, mutta heillä on kaksi sijaislasta.

Koetamme tehdä asiat lasten etua painottaen ja välttäen isoja muutoksia heidän elämäänsä. Elämä lopulta aina kantaa, Satu kirjoitti.

Vuonna 2018 eronneet Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen puhuivat avoimesti lapsettomuudestaan. Heillä on kaksi sijoituslasta.
Vuonna 2018 eronneet Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen puhuivat avoimesti lapsettomuudestaan. Heillä on kaksi sijoituslasta.

 

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat! Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas poistuivat kaunottaren asunnolta – näin puolustusministeri suhtautui paparazziin!

Antti Kaikkonen ilmoitti marraskuussa 2019 seurustelevansa valtiotieteiden maisteri Jannika Rannan, 31, kanssa. Ilmoituksen jälkeen Satu riensi onnittelemaan heitä Facebookissa.

Sydämelliset onnittelut teille ja kaikkea hyvää!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!