Katso kuva!

No nyt! Sara Siepin ja Shirly Karvisen aamupuurotuokio päättyi adoptio- ja kommuunipuheisiin - upea kuva vei silti kaiken huomion!

Uutiset | 24.09.2020 18:23

Miss Suomi -kaunottaret Sara Sieppi, 29, ja Shirly Karvinen, 27, viettivät keskiviikkona laatuaikaa keskenään aamupuuron ja -kahvin yhteydessä. Mukana oli myös Saran sisko Alisa Sieppi.

Shirly julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa silminnähden Hollywood-stara Jessica Alban näköisenä. Upeaa kuvaa oli käytykin kommentoimassa muun muassa: "Sä näytät aivan Jessica Albalta".

Myös hyvinvointilääkäri Pippa Laukka kävi äimistelemässä otosta "No morjens mikä kaunotar" -kommentillaan. 

Meikkitaiteilijana oli toiminut itse Sara Sieppi. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parhaillaan kisaava Shirly toivoikin Siepin siskosten adoptoivan hänet.

Lue myös: Missikaunotar Shirly Karvisen yllätysero - haikeana suorassa tv-lähetyksessä: Kyllä tässä on itketty pitkin viikkoa!

Tänä aamuna Sara Sieppi teki taikoja mun naamataululle samalla kun Alisa Sieppi teki mulle aamupuuroa ja kahvia. Olisko mitenkään mahdollista jos Siepit vois esim. Adoptoida mut? Tälläiset keskiviikko kelat, Shirly kirjoitti kuvatekstiinsä eilen.

Sara oli käynyt kommentoimassa Shirlyn julkaisemaa Instagram-kuvaa.

Kommuunille hep! Sara vinkkasi.

Shirly iloitsi kommentointikentässä uutista tuliemojilla "JES".

Shirly erosi kumppanistaan vain pari viikkoa sitten. Kaunotar kertoi asiasta suorassa TTK-lähetyksessä.

- Ihmissuhteen päättyminen on aina semmoinen tosi kivulias asia. Ensi viikolla mä oikeasti pakkaan sen elämän laatikoihin ja lähden sitten omaan suuntaan, Shirly kertoi telkkarissa.

Lue myös: Miten käy Shirly Karvisen TTK-taiston? Sai vamman kylkiluuhunsa: "Pysyy vielä jotenkin rytmissä!"

Sara Siepin rakkausvinkit tuoreille misseille

Sara Sieppi puolestaan avautui omalla Instagram-tilillään asioista, joiden tekemistä hän katuu. Lisäksi hän antoi vinkkejä tuoreelle Miss Suomi -kolmikolle.

Yhdeksän vuotta sitten lähdin extempore-matkalle, josta en oo viel ottanut paluulippua pohjoseen. Yhdet ämpärikuvaukset, BB-talon ja pari kommenttia ois voinut jättää väliin, mut muuten ollu aika kiva retki, jonka on kruunannut mun missisiskot, Sara kirjoittaa viitaten missiuraansa.

Onnee upealle uudelle kolmikolle! Välil on hyvä sanoa ei, on olemassa muitaki ku lätkänpelaajia & nauttikaa joka hetkestä. Puss ja moi.

Seiska paljasti viikko sitten, että Saran on nähty treffailevan popparikomistus Lucas Zisckania, 21.

Lue myös: Yllätyssuhde! Sara Sieppi heilastelee nuorta popparia!

Lue myös: Miss Suomi 2020 Viivi Altonen, 23, häikäisee seksikkäissä alusvaatteissa - viettelevät sinkkukuvat!

Lue myös: Laulaja Lucas yhdistettiin Sara Sieppiin – näin popparikomistus kommentoi suhdehuhuja!

Katso video: Seiska löysi Sara Siepin viidakosta!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!