Katso videot!

Miten käy Shirly Karvisen TTK-taiston? Sai vamman kylkiluuhunsa: "Pysyy vielä jotenkin rytmissä!"

Uutiset | 17.09.2020 16:01

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssiva radiojuontaja Shirly Karvinen, 28, kertoo Instagram-tilillään harjoittelevansa latinotanssia tulevaa sunnuntaita varten. Harjoitukset eivät ole sujuneet, sillä Shirly on loukannut kylkensä. 

- Lattariviikko ja se tuntuu! Täällä painetaan rikkinäisen kylkiluun kanssa, mutta onneksi vielä Karvinenkin pysyy jotenkin rytmissä. Sunnuntaina päästään taas ihan toisenlaiseen fiilikseen, Shirly paljastaa.

Kirjoituksensa yhteydessä kaunotar julkaisi pienen videon. Pätkässä Shirly heilahtaa viehättävän latinotanssijan sulavin elkein, joten harjoitukset ainakin näyttävät vielä sujuvan mallikkaasti. 

Murheita täynnä

Kylkiluun lisäksi Shirlyllä on ollut enemmänkin murheita tanssikilpailun aikana. Hän paljasti viime sunnuntain jaksossa eronneensa näyttelijäpoikaystävästään. 

Lue lisää: Missikaunotar Shirly Karvisen yllätysero - haikeana suorassa tv-lähetyksessä: Kyllä tässä on itketty pitkin viikkoa!

Parisuhdemuutoksesta huolimatta hän tanssi kauniin valssin suorassa lähetyksessä. 

- Kyllä tässä pitkin viikkoa muutamat itkut on tullut, ja tänäänkin. Mutta on aika laittaa tietyn kirjan kannet kiinni, ja nyt on hyvä fiilis siitä, Shirly kommentoi tanssinsa jälkeen Mikko Leppilammelle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään päätettiin purkaa @jani_rasimus kanssa agressioita. 🖤

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on

Shirly Karvinen ja Jani Rasimus
Shirly Karvisen tanssiparina nähdään Jani Rasimus.

Lue myös: Rajat aukesivat: juontajakaunotar Shirly Karvinen lähti heti Unkariin syömään gulassikeittoa - rakas nappasi upean kuvan! 

Shirly Karvinen ja Jani Rasimus
Kauden avausjaksossa Shirly ja Jani tanssivat rytkimäkstä jiveä. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!