Missikaunotar Shirly Karvisen yllätysero - haikeana suorassa tv-lähetyksessä: Kyllä tässä on itketty pitkin viikkoa!

Uutiset | 14.09.2020 09:35

Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen, 28, paljasti eilisessä Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä eronneensa.

Shirly kertoi videokoosteessaan tunnelmiaan menneeltä viikolta, ennen suoran lähetyksen alkua.

- Ihmissuhteen päättyminen on aina semmoinen tosi kivulias asia. Ensi viikolla mä oikeasti pakkaan sen elämän laatikoihin ja lähden sitten omaan suuntaan, Shirly kertoi telkkarissa.

Shirly ei ole tuonut kumppaniaan julkisuuteen, mutta Seiska tietää kertoa, että mies paljastui uutenavuotena, kun Shirly juhli rakkaansa kanssa Hullu Poro -ravintolassa Levillä. Komea mies on näytellyt sivuroolin Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa.

Lue myös: Ex-missi Shirly Karvisella uusi mies: näyttelee Tuntematon sotilas -elokuvassa!

Shirly tanssi kisassa tunteikkaan wienervalssin opettajansa Jani Rasimuksen kanssa.

- Kyllä tässä pitkin viikkoa muutamat itkut on tullut - ja tänäänkin. Mutta on aika laittaa tietyn kirjan kannet kiinni, ja nyt on hyvä fiilis siitä, Shirly kertoi tanssisuorituksensa jälkeen juontaja Mikko Leppilammelle.

- Kieltämättä oli totta kai raskasta ja välillä nihkeetä, mutta kyllä tämä oli voimaannuttava ja ehkä terapeuttinenkin kokemus. Yllättävän raukea olo nyt, kaunotar totesi.

Lue myös: 10 vuoden ikäero! Tällainen on Shirly Karvisen uusi rakas – lähes 100 000 euron tulot!

 

Kaikki hyvin syntymäpäivänä?

Shirly täytti pari viikkoa sitten 28 vuotta, ja hän julkaisi Instagram-tilillään ihanan aamuherätyskuvan syntymäpäivänsä aamuna. Tuolloin kaikki vaikutti vielä olevan ihan hyvin.

Synttärilaulu ja red velvet cupcake sänkyyn. Ihan hyvä tapa täyttää taas vuosia. En voi sanoa, että olisin vuodessa kauheesti taas viisastunut. Edelleen ne sukat on hukassa ja välillä pää unohtuis jos se ei olis mussa kiinni. Mut on ollut kivaa, Shirly kirjoitti kuvatekstissään.

Shirlyllä on ollut parisuhde myös Gladiaattorit-sarjasta tutun Vertti Harjuniemen kanssa. Suhde päättyi eroon vuosi sitten. Pari ei ole ollut tekemisissä erottuaan.

Lue myös: Salattu avoliitto! Ex-missi Shirly Karvinen muutti rakkaansa asuntoon – ensimmäiset yhteiskuvat Seiskassa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!