Nina Mikkonen

Nina Mikkosen järkyttävä paljastus Seiskan blogissa: "Kun olin 12-vuotias, aikuiset miehet yrittivät saada minut sänkyynsä"

Uutiset | 26.10.2020 09:42

Suurin pudottaja -voittaja Nina Mikkonen, 56, kertoo henkilökohtaisista ja arkaluonteisista asioistaan Seiskan blogissaan - Suoraan sanoen Nina Mikkonen.

Nina kirjoittaa tuoreessa julkaisussaan muun muassa raiskauslakimuutoksista ja omakohtaisista kokemuksista.

Professorit muuttaisivat Suomen raiskauslakeja. Muutokset laskisivat suojaikärajaa rajusti. Mikäli muutos menee läpi, olisi entinen 16 vuoden suojaikäraja auttamattomasti vanhanaikainen, Nina aloittaa blogitekstinsä.

- Uudistus näkee 12-vuotiaan lapsen tasavertaiseksi päätöksentekijäksi seksikontaktin toteutumisessa aikuisen ihmisen kanssa. Ajatus moisen lain toteutumisesta on paitsi äärimmäisen surullinen, se on myös erittäin etova.

Lue myös: Näin Suurin pudottaja -voittaja Nina Mikkonen pitää ”korsetin” kunnossa: ”En halua pelleillä terveydelläni!”

Tähän toteamukseen on helppo yhtyä. Jokainen ajatteleva ihminen ymmärtää, että 12-vuotias on vasta lapsi. Siinä iässä voi nousta kiinnostus seksuaalisiin asioihin, mutta se ei tarkoita, että niihin ollaan valmiita.

Nina Mikkonen

Klikkaa tästä Nina Mikkosen blogiin ja lue koko postaus

Nina Mikkonen puhuu myös omien kokemusten pohjalta.

- Eräs poikapuolinen ystäväni oli ulkoisesti varhaiskypsä. Hän tuli aikuisen naisen toimesta raiskatuksi 12-vuotiaana. Omakohtaisesta kokemuksesta voin todeta, että vaikka 12-vuotiaana saatoin ulkoisesti näyttää jonkun setämiehen mielestä valmiilta aktiin, niin sisäiseltä maailmaltani olin kaukana siitä.

Kahden pojan äiti julkaisi Seiskan blogissaan myös omia nuoruuskuviaan.

Koin tuossa iässä muutaman puistattavan ja pelottavan tilanteen. Niissä aikuiset miehet yrittivät saada minut sänkyynsä. Ne tilanteet ovat jääneet ikävällä tavalla lähtemättömästi mieleeni. Olin siihen asti elänyt lapsen uskossa, että aikuinen suojelee lasta. Näkee lapsen minussa, vaikka aikuinen minussa nostaa päätään hormonien sanelemana, Nina kirjoittaa.

Lue tästä koko blogikirjoitus

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Ninan albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!