Nina Mikkonen

Näin Suurin pudottaja -voittaja Nina Mikkonen pitää ”korsetin” kunnossa: ”En halua pelleillä terveydelläni!”

Uutiset | 13.10.2020 19:15

Nina Mikkonen, 56, aloitti rakennussiivoustyöntekijänä kesän lopussa.

– Tällä hetkellä teen töitä rakennustyömailla. Siivoan miehistö- ja toimistotiloja, eli niitä parakkeja. Olen tehnyt myös esimiestason lopputarkastuksia luovutettaviin asuntoihin, Nina avaa.

Lue myös: Tarttui luudan varteen! Nina Mikkonen teki uuden aluevaltauksen – ”Yhtäkkiä löysin itseni rakennusten keskeltä!”

Siivojaksi ryhtynyt Nina on tehnyt aivan uuden havainnon itsestään.  – Olen sosiaalinen, mutta nautin siitä, että saan tehdä töitä välillä yksinkin!
Siivojaksi ryhtynyt Nina on tehnyt aivan uuden havainnon itsestään.  – Olen sosiaalinen, mutta nautin siitä, että saan tehdä töitä välillä yksinkin!

Hyötyliikuntaa parakeissa

Suurin pudottaja -ohjelman vuonna 2019 voittanut Nina on halunnut pitää yllä kuntoaan. Työmailla askeltavoitteet täyttyvät ja voimaakin tulee lisää.

– Nostelen painavia jätesäkkejä ja kurottelen eri suuntiin. Siitä saa hyvää hyötyliikuntaa, eikä jumeista kärsinyt selkäkään ole temppuillut.

Lue myös: Ammattia vaihtanut Nina Mikkonen: En tiennyt yhtään mihin lupauduin!

Ateriarytmi ei ollut kesällä niin säännöllistä kuin Nina olisi toivonut. Silti hän haluaa pitää huolen siitä, ettei 20 kilon painonpudotus mene hukkaan.

– En halua palata entiseen tai pelleillä terveydelläni. Salilla on hyvä käydä välillä, jotta saa pidettyä ”korsetin” kunnossa!

Nina pitää eväinään salaateista ja smoothieista, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi valinnoiksi. Ruokatauotkaan eivät enää jää välistä.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!