Niko Ranta-aho lusii Aurinkorannikolla luksusvankilassa: uima-allas ja avoselli – kuvat Seiskassa!

Uutiset | 28.01.2021 06:32

Vehreitä vuorenrinteitä, hedelmäviljelmiä, rauhallista maaseudun arkea – ja Espanjan suurin vankila. Alhaurin de la Torren kaupunki sijaitsee Malagan liepeillä sisämaassa. Asukkaita on reilu 33 000, vankeja yli tuhat. Yksi heistä on Niko Ranta-aho, 33.

Jättimäisen Katiska-huumevyyhdin toinen päätekijä otettiin tammikuussa kiinni Espanjan Aurinkorannikolta epäiltynä uusista rötöksistä: kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä veropetoksesta.

Lue myös: Niko Ranta-aho pidätettiin villien synttärikemujen jälkeen Stefan Thermanin kämpiltä Espanjasta

Nyt Niko istuu viljavien maisemien keskellä Malagan maakuntavankilaksi kutsussa rangaistuslaitoksessa odottamassa luovutusta Suomeen. Samassa vankilassa oli taannoin myös Katiska-vyyhdin toinen pääsyytetty, jengipomo Janne ”Nacci” Tranberg.

Seiska tutustui Nikon uusiin asuinmaisemiin sunnuntaina.

Niko Ranta-aho otettiin kiinni 12.1. Stefan Thermanin asunnosta Marbellassa. Espanjan poliisin mukaan Ranta-aho on johtanut laajaa huumeiden salakuljetusta Espanjasta Suomeen.
Niko Ranta-aho otettiin kiinni 12.1. Stefan Thermanin asunnosta Marbellassa. Espanjan poliisin mukaan Ranta-aho on johtanut laajaa huumeiden salakuljetusta Espanjasta Suomeen.

Lue myös: Kymmenen päivän putki! Näin Niko Ranta-aho kommentoi Seiskalle juuri ennen vankilaan menoa: ”Synttärit menivät hyvin”

Selli auki koko päivän

Vankilan virallinen nimi on Prisión Provincial de Málaga. Se on hyvin kuuluisa, koska siellä ovat istuneet muun muassa ison paikallisen korruptiosotkun syytetyt.

Vuonna 1991 rakennettu kompleksi on mittava. Vankilassa on kuntosali, sisäuima-allas ja urheiluhalli sekä lukuisia muita harrastusmahdollisuuksia. Kunnostaan huolta pitävä Niko voi siis nauttia hikiliikunnasta täysin palkein.

Lue myös: Söpö blondi kainalossa! Supersankariksi pukeutuneen Niko Ranta-ahon ökysamppanjabileet Dubaissa – kuvat ja video!

Hyväkäytöksisillä vangeilla on varsin laajat vapaudet, ja Seiskan tietojen mukaan Niko kuuluu tähän ryhmään. Hänen sellinsä ovet pysyvät auki nukkumaanmenoon asti.

Alhaurin de la Torren sellit ovat 12-neliöisiä. Nikonkin sellin kalusteina on sänky, kaappi ja pöytä tuoleineen. Virallisissa kuvissa sellit näyttävät sangen viihtyisiltä.

Niko saattaa istua täällä viikkoja, pisimmillään jopa kolme kuukautta. Luovutusmenettelyn kesto riippuu siitä, suostuuko hän luovutukseen vai vastustaako sitä.

Lue lisää ja katso kuvat vankilasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!