Söpö blondi kainalossa! Supersankariksi pukeutuneen Niko Ranta-ahon ökysamppanjabileet Dubaissa – kuvat ja video!

Uutiset | 23.01.2021 22:03

Katiska-vyyhdin päätekijä Niko Ranta-aho, 34, vangittiin puolitoista viikkoa sitten poissaolevana Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Häntä epäillään uusista törkeistä huumausainerikoksista ja törkeästä veropetoksesta.

Julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan kyse ei ole esimerkiksi Katiska-vyyhtiin liittyvistä vanhoista maastokätköistä, joita ei ole ehditty levittämään, vaan kyse on uusista maahantuonneista.

– Kyse on uusista rikoksista, mutta en voi tarkemmin ottaa tutkinnan sisältöön kantaa, Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja Jari Räty sanoi Seiskalle.

Katso video: Niko Ranta-ahon villit synttärit Dubaissa

Söpö blondi kainalossa

Eräällä videoklipillä Niko oli vetänyt ylleen Marvel-sarjakuvista tutun Ironmanin asun. Railakkaasti laulanut Niko näytti olevan todella vauhdikkaissa juhlatunnelmissa, sillä hän innostui kylpemään Dom Perignon -ökysamppanjassa.

Niko kaatoi päälleen pullollisen kuplivaa ja jatkoi hoilaamista. Kyseisen samppanjavalmistajan tuotteet maksavat sadoista euroista tuhansiin euroihin asti. 

Lue myös: Niko Ranta-aho vangittiin poissaolevana – epäillään uusista huumausainerikoksista ja veropetoksesta

Seuraavien vuorokausien aikana Instagramiin ilmestyi lisää materiaalia seurueen juhlinnasta. Kaverukset muun muassa ajelivat helikopterilla ja kävivät aavikolla ajelemassa rantakirpuilla. Yhtenä päivänä seurue chillaili komealla huvijahdilla Dubain lahdella. Nikolla oli kainalossaan kaunis blondi.

Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Nikon kainalossa Dubaissa nähtiin myös kaunis vaaleaverikkö.

niko ja blondi

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nikon Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!