Niina Kuhta voitti Miss Plus Size -kilpailun.

Niina Kuhdan Miss Plus Size -voitosta kohu ja raju riita – missikeisarinna Sunneva Kantola puolustaa: Olisi ollut syrjintää, jos Niina ei olisi päässyt mukaan!

16.03.2018 13:13

Hääalan yrittäjä Niina Kuhta, 36, kruunattiin Miss Plus Size -kilpailun voittajaksi viikko sitten Vanajanlinnassa.

Osa kilpailuun osallistuneista kaunottarista koki, että Niina voitti kilpailun ainoastaan sen takia, että tuntee ennestään kilpailun järjestäjät Jutta Gustafsbergin ja Sunneva Kantolan.

Lue myös: Raju riita Miss Plus Sizen -kisan kulisseissa: Niina Kuhdan voitto aiheutti kohun – ”Niina voitti, koska tunsi järjestäjät!”

Jutta ja Sunneva sanovat Seiskalle olevansa tietoisia voittajan kontakteista syntyneestä kohusta. Kun he kuulivat Niinan päätöksestä osallistua kilpailuun, he luonnollisesti jääväsivät itsensä tuomaristosta.

Sunneva kokee Niina Kuhdan olevan hyvä seuraaja kruunusta luopuneelle Marjaana Lehtiselle. Hän viihtyi finaalissa yhdessä uuden miesystävänsä Harrin kanssa.
Sunneva kokee Niina Kuhdan olevan hyvä seuraaja kruunusta luopuneelle Marjaana Lehtiselle. Hän viihtyi finaalissa yhdessä uuden miesystävänsä Harrin kanssa.

– Miss Plus Size -kilpailuun voivat osallistua kaikki, jotka täyttävät kisan kriteerit. Sehän olisi syrjintää, jos emme ottaisi mukaan ihmistä, joka täyttää ne 100-prosenttisesti. Toki minä ja Jutta jääväsimme itsemme tuomaristosta, koska olemme molemmat tehneet Niinan kanssa töitä, Sunneva sanoo.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Niina Kuhta on Miss Plus Size 2018: En osannut odottaa, että voitan kilpailun!

– Uskon, että ammattilaiset osasivat ja osaavat myös jatkossa tehdä ja nähdä työn työnä. Niina on upea Miss Plus Size -voittaja, hän ansaitsi voiton.

 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!