Uutiset

Raju riita Miss Plus Size -kisan kulisseissa: Niina Kuhdan voitto aiheutti kohun – ”Niina voitti, koska tunsi järjestäjät!”

15.03.2018 09:21

Fitness-guru Jutta Gustafsbergin ja missikeisarinna Sunneva Kantolan järjestämä Miss Plus Size -kilpailu käytiin viime perjantaina Vanajanlinnassa.

Voittajaksi kruunattiin helsinkiläinen hääalan yrittäjä Niina Kuhta, 36, joka on nähty muun muassa tv-ohjelmissa Ensitreffit alttarilla sekä Jutta ja huikeat häädieetit.

Pian kruunaamisen jälkeen Niina joutui kilpasisarten ilkeän sättimisen kohteeksi. Osa kilpailuun osallistuneista kaunottarista koki, että Niina voitti kilpailun ainoastaan sen takia, että tuntee ennestään kilpailun järjestäjät.

Sättimisen taustalla on se, että Niina on missiemo Sunnevan pitkäaikainen ystävä, ja hänen hääpukuliikkeensä Niinatar on ollut jo vuosikausia Sunnevan läheinen yhteistyökumppani Miss Suomi -kisassa. Lisäksi Niina on istunut kisan tuomaristossa esimerkiksi viime vuonna.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Miss Plus Size -kisan toinen järjestäjä Jutta on Niinalle tuttu puolestaan yhteistyöstä häädieettiohjelmassa.

Niina harmitteli Seiskalle pian voiton jälkeen, että hänen kruunaamisensa jälkeen alkoi kulisseissa tunnelma muuttua.

– Koko kisapäivän ajan tunnelma meidän kilpailijoiden kesken oli hyvä. Loppuiltaa kuitenkin varjosti, kun minua sätittiin.

Jättivät onnittelematta

Niina kokee täyttävänsä Miss Plus Size -voittajalta vaadittavat kriteerit. Hän on pettynyt kilpasiskojensa tökeröön käytökseen.

– Osa ei tullut juttelemaan tai edes onnittelemaan minua voiton johdosta. Se tuntui hassulta, sillä siihen saakka olin ollut mukava, muut huomioon ottava ja rempseä osallistuja.

Jutan ja Sunnevan lisäksi Niina tunsi ennestään tuomaristossa istuneen entisen Miss Suomen Shirly Karvisen. Muita tuomareita hän ei tuntenut.

– En ollut koskaan tavannut malli Ninja Sarasaloa. Tuomarina olleen valokuvaajan kanssa näimme kerran kiertueen aikana, ja laulaja Meiju Suvaksen tiedän nimeltä, mutta en ole koskaan tavannut. Shirlyn kanssa olemme tehneet töitä, mutta emme tunne toisiamme, Niina vakuuttaa.

– Olen ollut sen verran pitkään alalla, että on luonnollista, että tunnen paljon malleja ja kauneusalan ihmisiä.

Lue lisää Miss Plus Size -kohusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!