Uutiset

Neliraajahalvaus suisti laulaja Jari Grekin perhe-elämän raiteiltaan: ”Kaikki meni uusiksi!”

09.04.2019 08:43

Laulaja Jari Grek, 56, heräsi teho-osastolta Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa tammikuussa 2016. Edellisiltana hän oli istunut iltaa ravintolassa ja liukastunut kotiin lähtiessään jäisellä parkkipaikalla. Tunnetun tanssimuusikon ja laulajan kohtaloksi koituivat liukkaat lakerikengät ja huono tuuri.

Sairaalasängyn vierellä valvonut Mia-vaimo, 45, paljasti karun totuuden miehelleen: Jari on neliraajahalvaantunut, kaularanka on murtunut.

Jarilla ja Mia Grekillä on kaksi lasta: Bettiina, 18, joka asuu vielä kotonaan, ja Waltteri, 21, joka on jo omillaan. Isän onnettomuus suisti perhe-elämän raiteiltaan.

– Kaikki meni uusiksi, ihan kaikki. Aluksi se oli kamalaa ja pelottavaa. Jarin kuntoutuessa olemme huomanneet, että voimme tehdä kaikkea kuten ennenkin, mutta eri tavalla, Mia sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Jari asuu yksinään Invalidiliiton kerrostalokolmiossa, Mia ja Bettina perheen vanhassa kodissa. Erillään asumisesta huolimatta välit ovat vain tiivistyneet, ja Jarin kaksi tytärtä aiemmasta liitosta lapsineen ovat tärkeä osa Grekien klaania. Jari on kolminkertainen ylpeä isoisä.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!