Jari Grenk liukastui.

Laulaja Jari Grek liukastui pää edellä päin pitsa-autoa: Neliraajahalvaus ja kaularanka murtui – ”Pää liikkui vain sentin!”

05.04.2019 16:04

Tammikuussa 2016 Jari Grek, 56, heräsi teho-osastolta Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa. Edellisiltana hän oli istunut iltaa ravintolassa ja liukastunut kotiin lähtiessään jäisellä parkkipaikalla. Tunnetun tanssimuusikon ja laulajan kohtaloksi koituivat liukkaat lakerikengät ja huono tuuri.

– Kaaduin pää edellä päin parkissa ollutta pitsa-autoa. Kaaran kylkeen tuli kuulemma iso lommo, mutta minulla kävi vielä pahemmin, Jari kertoo.

Lue myös: Hirvittävä onnettomuus ja halvaantuminen veivät huippuvoimistelija Jari Mönkkösen masennuksen partaalle: Onnellisuus ei riipu toimintakyvystä!

Sairaalasängyn vierellä valvonut Mia-vaimo, 45, paljasti karun totuuden miehelleen: Jari on neliraajahalvaantunut, kaularanka on murtunut.

– Silloin tajusin, miksi en tuntenut mitään, en varpaitani enkä käsiäni. Käteni olivat kippurassa ja vääntyneet, pää liikkui vain sentin suuntaansa. Mutta pääni toimi, ja muistan ajatelleeni: ”Okei, näin on käynyt, miten tästä toivutaan ja eletään eteenpäin?”

Lue myös: Jääkiekko-ottelussa halvaantunut Henri Ihander: Tavoitteenani on maajoukkue!

Nyt Jari istuu pyörätuolissaan Invalidiliiton mukavassa vuokra-asunnossa Tampereen Hervannassa. Hoitaja on napin painalluksen päässä.

– Olen iloinen, että olen jo tässä pisteessä. Omatoimisuuteni on lisääntynyt huimasti. Ensimmäinen vuosi meni aikamoisessa sumussa, vuoden 2010 Seniori-tangokuninkuuden voittanut Jari myöntää.

Jari on laulanut tanssiorkestereissa 1980-luvun lopulta lähtien. Ennen onnettomuutta hän kiersi kahdeksan vuotta Kasmir-orkesterinsa kanssa, joka nykyään keikkailee Quattro-nimellä Kalle Jussilan kanssa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!