Satu Tuuli Karhu näyttelee Mielensäpahoittaja-elokuvassa.

Näyttelijätulokas Satu Tuuli joutui Mielensäpahoittaja-elokuvassa epämukavuusalueelleen – ”Hyppäsin viidestä metristä veteen!”

26.08.2018 09:15

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvassa nähdään tuoreet kasvot, kun Satu Tuuli Karhu, 23, ihastuttaa katsojat Sofian roolissaan. Kokemus ensimmäisestä pitkästä elokuvasta oli näyttelijälle opettavainen.

– Täyspitkän elokuvan tekeminen oli todella erilaista kuin teatteri ja mielettömän opettavaista. Tuntui hullulta, kun vastanäyttelijöinä oli ihmisiä, joita olen ihaillut ja katsellut televisiossa jo vuosia! Satu Tuuli riemuitsee.

Lue myös: Kuvankauniilta kajaanilaisnäyttelijältä melkoinen temppu: nappasi heti pääroolin – onko Satu Tuuli, 22, Suomen seuraava filmitähti?

Elokuvassa hän joutui toisinaan myös epämukavuusalueelleen, mutta ammattinäyttelijä pitää asiaa vain positiivisena.

– Hyppäsin muun muassa viidestä metristä veteen. Huomasin nauttivani sellaisestakin. Kaikki tuollainen oli pienestä jännityksestä tai pelostakin huolimatta samaan aikaan myös todella mukavaa.

Lue myös: Heikki Kinnunen liikuttui Mielensäpahoittaja-elokuvasta: Kyllä löi vedet silmiin!

Viime aikoina kansaa puhututtanut turvallisuuden tunne nousi myös tärkeäksi aiheeksi Satu Tuulille.

– Näin nuorena näyttelijänä haluan painottaa turvallisen ilmapiirin merkitystä. Sofian rooli haastoi näyttelijänä, ja siinä oli myös henkisesti vaikeita asioita. Ilman turvallista ilmapiiriä näiden asioiden näytteleminen olisi ollut kauhistuttavaa.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!