Uutiset

Ville Haapasalon paljastus uutuuskirjassa – ryöstettiin ja piestiin Venäjällä useita kertoja: Kun tulee hakatuksi rautakepillä, hengenlähtö on lähellä!

27.10.2017 08:52

Näyttelijä, tv-persoona Ville Haapasalo, 45, on nähnyt Venäjän kahdet kasvot. Opiskelessaan Leningradin teatterikorkeakoulussa 1990-luvun alussa hän joutui toistuvasti ryöstetyksi.

Lue myös: Tällainen on Ville Haapasalon piilopirtti - Seiska löysi: yli 100 neliön ökymökki kaikilla mukavuuksilla – kuvat!

Ville avautuu kauhukokemuksistaan uudessa kirjassaan Junamatka Moskovaan, jonka on kirjoittanut muusikkonakin tunnettu Kauko Röyhkä. Kirja on parivaljakon neljäs yhteinen.

– Elämäni oli selviytymistaitelua. Minut piestiin monta kertaa. Kun tulee hakatuksi rautakepillä, on hengenlähtö lähellä.

Lue myös: Ville Haapasalo suhtautuu elämään rennolla otteella: Muuten olisin narun jatkeena!

Ville muistuttaa, että Venäjä on muuttunut 20 vuodessa valtavasti. Maa on päässyt jaloilleen eikä ole enää sekasortoisessa tilassa. Turvallisuus on lisääntynyt.

– Välillä tuntuu, että Venäjällä on turvallisempaa kuin Helsingissä. Täällä saa nakkijonossa perjantaiyönä todennäköisemmin turpaansa kuin siellä, Ville naurahtaa.

Lue Haapasalon kirjasta lisää torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!