Näyttelijä Susanna Indrénin Samuli-rakkaan matkustusinto lähti käsistä – ”Ajattelin, että perustan Anonyymit matkanvaraajat -ryhmän!”

Uutiset | 04.05.2019 17:16

Salkkareistakin tuttu näyttelijä Susanna Indrén, 52, esitteli Seiskalle Samuli-miehensä kanssa Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan kotinsa.

Lue lisää: Entinen Salkkarit-tähti Susanna Indrén vaihtoi juhlimisen perhearkeen – esittelee lemmenpesänsä Seiskalle!

Kaappien päälliset ovat pullollaan Susannan maailmalta haalimia matkamuistoja, jotka tuovat mieleen ihania muistoja.

– Rytmisoittimet ovat Kuubasta, poppamiehen hattu Indonesiasta sekä taloudellista epävakautta ja pahat henget karkottavat naamarit Afrikasta, Susanna innostuu muistelemaan matkojaan perheensä ja ystäviensä kanssa.

Lue myös: Näin näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas selättivät aviokriisin: Eri teille lähteminen on luovuttamista!

Suhteen alussa Susanna ja Samuli nauttivat ulkomaanmatkoista, mutta nyt matkalaukut ovat työhuoneen uumenissa. Vain Tallinnan-reissujen tekeminen on sallittua.

– Ajattelin jossain vaiheessa, että perustan Anonyymit matkanvaraajat -ryhmän, koska Samulin matkustusinto alkoi olla ongelmallista. Hän saattoi ilmoittaa minulle muutamaa tuntia aikaisemmin, että oli varannut meille reissun Amsterdamiin. Hän oli myös pakannut matkalaukkuni valmiiksi.

– Nykyisin olen ehdottomasti sitä mieltä, että hupilentelyä pitää välttää. Olen matkustanut niin paljon, etten haaveile enää kuin käynnistä Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa.

Katso kotiesittely Seiska Klubista!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!