Hyppää pääsisältöön
Susanna Indren ja Samuli-rakas selättivät aviokriisin.

Näin näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas selättivät aviokriisin: Eri teille lähteminen on luovuttamista!

Näyttelijä Susanna Indrén, 52, ja Samuli Salminen, 26, tutustuivat viisi vuotta sitten yhteisen ystävän kesäkekkereillä. Ystävyys syveni rakkaudeksi vasta puolitoista vuotta sitten, kun he tapasivat sattumalta ruokakaupassa.

Lue myös: Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén ja 26 vuotta nuorempi Samuli avautuvat: Stalkkeri yrittää tuhota avioliittomme!

Kihloihin he menivät vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen Kreikan-lomalla ja naimisiin elokuussa 2017. Suhteen aikana he ovat tehneet useita ulkomaanmatkoja, joilla ovat oppineet tuntemaan toisiaan paremmin.

– Häämatkamme suuntautui Thaimaahan, missä olimme kuukauden kahdestaan, Susanna toteaa.

Samuli ei ole kiinnostunut julkisuudesta mutta olisi valmis lähtemään Susannan kanssa kameran eteen. – Miksipä ei? Vielä ei ole ainakaan tarjottu mitään yhteistä ohjelmaa, Samuli toteaa.
Samuli ei ole kiinnostunut julkisuudesta mutta olisi valmis lähtemään Susannan kanssa kameran eteen. – Miksipä ei? Vielä ei ole ainakaan tarjottu mitään yhteistä ohjelmaa, Samuli toteaa.

 

Lue myös: Tässä on Susanna Indrénin liki 30 vuotta nuorempi uusi aviomies: riensivät häälounaalle pizzeriaan - kuvat!

Arki sujuu mutkattomasti

Susannan ja Samulin avioliitto ajautui kriisiin viime maaliskuussa, jolloin pariskunta jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen.

Lue myös: Erosi liki 30 vuotta nuoremmasta rakkaastaan - Susanna Indrén, 51, julkaisi avioeropäivänä paljonpuhuvan some-päivityksen: ”Miehen vaatimukset naiselta: seksi ja ruoka!”

– Minä halusin erota, mutta Samuli sai minut ymmärtämään, että eri teille lähteminen suhdekriisin takia on luovuttamista, Susanna kertoo.

– Sanoin Susannalle, että katsotaan kaikessa rauhassa kuukausi eteenpäin. Se kannatti, sillä olemme edelleen yhdessä.

Kriisi on selätetty nyt täysin.

– Parasta suhteessamme on arki ja sen mutkaton sujuvuus, Susanna toteaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Petri Voutilainen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!