Entinen Salkkarit-tähti Susanna Indrén vaihtoi juhlimisen perhearkeen – esittelee lemmenpesänsä Seiskalle!

Uutiset | 03.05.2019 07:46

Salkkareistakin tuttu näyttelijä Susanna Indrén, 52, istuu aviomiehensä Samulin, 26, viereen poninkarvadivaanille. Se on yksi pariskunnan lempipaikoista Helsingin Jätkäsaaren-kodissa.

Susanna muutti nykyiseen asuntoon myytyään miljoonakotinsa Helsingin Kruununhaasta. Hän ehti asua Urho-poikansa kanssa vain puoli vuotta kahdestaan, ennen kuin muutaman vuoden ikäinen ystävyys Samulin kanssa syveni rakkaudeksi.

Lue myös: Näin näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas selättivät aviokriisin: Eri teille lähteminen on luovuttamista!

Vielä muutama vuosi sitten Susanna paistatteli kohuotsikoissa, mutta nykyään hän nauttii tasapainoisesta perhearjesta. Edellisen kerran hän on käynyt yöelämässä uutenavuotena.

– Samuli haluaisi käydä juhlimassa enemmän kuin minä, mutta se elämä ei ole enää minua varten. Olin ennen Samulin tapaamista viisi vuotta sinkkuna, ja osittain sen takia vietin aikaa entisen kotini naapurissa sijaitsevassa Pataässä-karaokeravintolassa. Toivoin koko ajan löytäväni kumppanin, Susanna kertoo.

Katso kuvat pariskunnan lemmenpesästä Seiska Klubista!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!