Uutiset

Näytelmärooli aiheutti anoreksian! 13 kiloa kahdessa kuukaudessa laihduttanut Oskari Katajisto: ”Läheiseni olivat todella huolissaan!”

12.05.2020 06:37

Viime keväänä Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistunut näyttelijä Oskari Katajisto, 54, on päättänyt jatkaa laihdutusurakkaa.

Oskari painaa nyt 105 kiloa. Hänen tavoitteenaan on päästä 85–90 kilon tuntumaan elokuun loppuun mennessä.

Lue myös: Hurja laihdutusurakka! Olet mitä syöt -ohjelma avasi Oskari Katajiston silmät – alaa vaihtanut näyttelijä paljastaa syyn liikakiloille!

Ulkonäkö harmittaa

Näyttelijänä Oskari on tottunut siihen, että roolin vuoksi on saattanut joutua laihduttamaan tai lihottamaan paljonkin nopeassa tahdissa. 2000-luvun alussa tuolloin hoikka Oskari laihdutti 13 kiloa kahdessa kuukaudessa näyttääkseen narkomaanilta.

– Laihduttaminen jäi päälle, ja minulle tuli jonkin asteinen anoreksia. Sitä kesti muutaman vuoden. Läheiseni olivat todella huolissaan, ettei minulle kävisi huonosti. Nyt laihdutan siksi, että tätä ylimääräistä on niin paljon.

SEISKA 16/2000 Oskari on laittanut itsensä näyttelijänä monta kertaa likoon. Hän muun muassa laihdutti 11 kiloa nopeassa tahdissa 20 vuotta sitten.
SEISKA 16/2000 Oskari on laittanut itsensä näyttelijänä monta kertaa likoon. Hän muun muassa laihdutti 11 kiloa nopeassa tahdissa 20 vuotta sitten.

 

Lue myös: Näyttelijä Oskari Katajisto avautuu sairauksistaan: Diabetes pelästytti kunnolla!

Ylimääräiset kilot ovat harmittaneet Oskaria jo kauan. Ulkonäkö ei ole enää kuin nuorena, eivätkä vanhat vaatteet mahdu enää päälle.

– En ole tyytyväinen peilikuvaani. Olen myynyt paljon vaatteita pois. Parempilaatuisia paitoja olen jättänyt, koska aion niihin vielä mahtua.

– Mutta makuuhuoneen puolella kilot eivät ole kyllä koskaan vaikuttaneet, kyllä ihmiset harrastavat lisääntymisleikkejä kiloista huolimatta, Oskari nauraa.

Lue myös: Kihtikivuista kärsivä Oskari Katajisto myöntää sairautensa taustan: Alkoholi ja epäterveelliset ruokailutavat!

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!