fbq
Uutiset
30.07.2018 17:28
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Jari Karjalainen ja Sami Valosen kotialbumi
Sami Valonen hoiti NBC:n mediakeskuksen palvelut.
Narkomaanista toimitusjohtajaksi! Sami, 36, istui vuosia vankilassa – tekee nyt yhteistyötä superjulkkisten kanssa!
Uutiset
30.07.2018 17:28
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Jari Karjalainen ja Sami Valosen kotialbumi

Seiska kertoi viime viikolla vankilasta vapautuneen Sami Valosen tarinan. Muutama vuosi sitten vielä vankilassa ollessaan Sami tapasi musiikkialalla vaikuttavan Pete Eklundin. Pete oli kuvaamassa musiikkivideota vankilassa ja rupesi juttusille Samin kanssa.

Samin päästyä koevapauteen Pete palkkasi hänet firmaansa. Puoli vuotta myöhemmin miehet perustivat yhdessä Likainen Tusina Oy:n, jonka toimitusjohtaja Sami nykyisin on. Kaksikko palkkaa töihin entisiä vankeja, ihmisiä, joilla on rikosrekisteri ja rankka menneisyys.

Lue lisää: Vuosia vankilassa istunut Sami, 36, palkkaa ex-linnakundeja firmaansa: ”Kukaan muu ei huoli heitä!”

Uusi aluevaltaus

Samilla on aiemmasta liitostaan kaksostytöt, joiden kanssa hän ei hirveästi ole tekemisissä.
– Viestittelemme kyllä, mutta tahtoisin, että voisin olla heille vielä kunnon isä. Lähes koko heidän elämänsä olen istunut kaltereiden takana. Se kaduttaa valtavasti, Sami sanoo, eikä voi pidättää kyyneliään.

Äidin ja isän kanssa Samilla on nykyään hyvät välit.

– Nykyään he ovat ylpeitä minusta, sanoo mies, joka hoiti NBC-televisiokanavan mediakeskuksen järjestelyt alusta alkaen pari viikkoa sitten olleella Vladimir Putinin ja Donald Trumpin valtiovierailulla.

Hieno suoritus mieheltä, joka vielä reilu vuosi sitten istui kiven sisässä.

Sami miehineen hoiti NBC-televisiokanavan mediakeskuksen palvelut, kun maailman päämiehet Donald Trump ja Vladimir Putin vierailivat Suomessa toissa viikolla.
Sami miehineen hoiti NBC-televisiokanavan mediakeskuksen palvelut, kun maailman päämiehet Donald Trump ja Vladimir Putin vierailivat Suomessa toissa viikolla.

Lue myös: Suomalaisparin haastava rakkaus - Lotta rakastui linnakundiin: Sami kertoi rehellisesti, mitä oli tehnyt!

Sami yhtiökumppaneineen on antanut työpaikan jo kymmenille entisille vangeille. Työ on ollut suurten, areenatason konserttien ja festivaalien rakentamista, elokuvien ja televisiosarjojen lavastamista, liikenteenohjausta ja turvallisuudesta huolehtimista.

Samin puheessa vilisevät sujuvasti sellaiset nimet kuin Antti Tuisku, Cheek, Haloo Helsinki, Vesa-Matti Loiri ja Samuli Edelmann.

– Selfiet olivat alussa kova juttu, mutta nykyään tähtien tapaaminen on jokapäiväistä, Sami sanoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »