Uutiset

Nämä julkkikset nähdään Linnan juhlissa – katso! Krista Pärmäkoski esittelee Tommi-miehensä - Anna Puu tuottaja-rakkaansa!

05.12.2018 21:05

Seiska listasi Linnan juhlissa katseita kääntävät vieraat, joita kannattaa tarkkailla tv-lähetyksessä.

Kansainvälistä uraa luova näyttelijä Jasper Pääkkönen saapuu Linnan juhliin rakkaansa Alexandra Escatin kanssa. Pariskunta on poseerannut yhdessä kansainvälisissä tapahtumissa, mutta ensiesiintyminen tapahtuu Suomessa Linnassa. Mitä luultavammin kuvankaunis Alexandra on yksi Linnan kuvatuimpia kaunottaria.

Jasperin osallistuminen Linnan juhliin paljastui Radio Suomipopin Aamulypsy-lähetyksessä, kun Jaajo Linnonmaa oli bongannut Jasperin sovittamassa pukua Turon liikkeessä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Annan rakas toista kertaa Linnaan

Iltalehti uutisoi laulaja Anna Puun saaneen kutsun Linnaan. Anna on seurustellut jo pidempään tuottaja Jukka Immosen kanssa, joka nähdään mitä ilmeisimmin Annan käsipuolessa kättelyn aikana. Jukka pääsee toista kertaa avecin roolissa juhliin. Ensimmäisen kerran hän oli Linnassa vuonna 2011 ex-rakkaansa, laulaja Jenni Vartiaisen kanssa.

Iivo jättää juhlat väliin

Pyeongchangin olympiasankareista Krista Pärmäkoski nähdään puolisonsa, valmentaja Tommi Pärmäkosken kanssa Linnan juhlissa.

– Lento Helsinkiin on lyhyt, joten pääsee pikaisesti käymään kisojen välissä. Pukukin on jo valmiina, Jukka Puljujärven luomukseen pukeutuva hiihtokuningatar kertoi Seiskalle Rukalla.

Olympiakultaa Pyeongchangissa voittanut Iivo Niskaselle oli tullut kutsu Linnan juhliin, mutta hän on itsenäisyyspäivänä harjoittelemassa Norjassa.

Urheilijat ovat vahvasti edustettuina Linnan juhlissa tänäkin vuonna, sillä Kristan lisäksi itsenäisyyspäivää arvovaltaisissa juhlissa viettävät muun muassa painija Petra Olli, pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähti, paralautailija Matti Suur-Hamari, nyrkkeilijä Elina Gustafsson puolisonsa Emmi Asikaisen kanssa sekä jääkiekkoilija Noora Räty puolisonsa kanssa.

Sankarisukeltaja Linnaan

Sankarisukeltaja Mikko Paasi nähdään Krista-puolisonsa kanssa odotetusti Linnassa, lisäksi kutsu oli kolahtanut myös uutisankkuri Piia Pasaselle, juontaja-toimittaja Aki Linnanahteelle, Ti-Ti Nallen Riitta Korpelalle, laulaja Mariskalle sekä näyttelijä Eero Milonoffille.

Kansanedustajista muun muassa Jaana Pelkonen, Maria Guzenina, Sofia Vikman ja Susanna Koski ovat perinteisesti onnistuneet juhlalookissa kuin myös Rouva Jenni Haukio.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!