Presidentinlinna

Muistatko nämä Linnan juhlien kohut: ilotyttöjä ja vessaseksivonkausta!

05.12.2017 13:40

Linnan juhlissa on sattunut ja tapahtunut kautta aikojen. Viime vuosina juhlien kohukuninkaaksi on noussut Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen, joka on tuttu näky etenkin boolijonossa.

Teuvo nousi otsikoihin vuonna 2014, kun hän poistui Linnan juhlien jatkoilta todella tukevassa humalassa. Hän hoiperteli taksiin ja suuntasi Helsingin tunnetuimmalle ilotyttökadulle. Katuprostituoitu ei kuitenkaan lähtenyt Teuvon matkaan, ja kansanedustaja päätyi loppujen lopuksi nukkumaan Eduskuntataloon.

Huh, missä kunnossa Teuvo Hakkarainen poistui Linnan jatkoilta - hulvaton video!

Kohuttu kirje

Vuonna 2010 yksi Linnan juhlien kohutuimmista tilanteista tapahtui kättelyvaiheessa, kun toimittaja-kirjailija Umayya Abu-Hanna ojensi presidentti Tarja Haloselle Reema-tyttärensä kirjoittaman kirjeen. Kirjeessä Reema ilmaisi loukkaantuneensa siitä, ettei häntä oltu kutsuttu Linnan juhliin. Samalla tyttö ilmoitti, ettei aio kutsua presidenttiä omiin juhliinsa.

Paljon meteliä aveceista

Etiketin mukaan Linnan juhliin voi ottaa mukaansa puolison tai vakituisen kumppanin. The Rasmus -yhtyeen solisti Lauri Ylönen rikkoi etikettiä räikeästi vuonna 2001, kun hän saapui linnaan ystävänsä Siiri Nordinin kanssa.

Suomen toistaiseksi ainoa euroviisuvoittaja Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu jätti saapumatta linnaan vuonna 2006, sillä hän ei halunnut esiintyä julkisuudessa ilman hirviöpukuaan. Muusikon silloinen vaimo Johanna Askola-Putaansuu saapui kuitenkin paikalle ilman puolisoaan. Hän rikkoi etikettiä juhlimalla linnassa ilman varsinaisen kutsun saanutta ihmistä.

Kohupari sekoili jatkoilla

Kohuttu asianajaja Heikki Lampela ja hänen on-off-rakkaansa Hanna Kärpänen herättivät hämmennystä Linnan juhlien jatkoilla viime vuonna. Pariskunta ei juhlinut linnassa, mutta he ottivat kaiken ilon irti hotelli Kämpissä järjestetyistä jatkoista.

Kärpänen ja Lampela kiihkeinä Linnan jatkoilla - katso!

− Olemme menossa tuonne Kämpin vessaan panemaan, ja te olette siinä nyt hirveäksi häiriöksi, Hanna sanoi Seiskan toimittajalle tuolloin.

Hannan mukaan pariskunta ei osannut päättää, mikä vessa olisi paras paikka lemmenleikeille.

− Alakerrassa on enemmän vahtijoita. Ylös pääsemme paremmin, hän sopersi.
 

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!