Itsenäisyyspäivän booli muuttuu - katso yksityiskohdat tämän vuoden Linnan juhlista!

Uutiset | 30.11.2018 10:07

Presidentti Sauli Niinistön ja hänen vaimonsa Jenni Haukion isännöimiä Linnan juhlia vietetään jälleen Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi torstaina 6. joulukuuta.

KATSO MYÖS: ERIKOINEN VALINTA! JENNI HAUKIO PUKEUTUI VIIME VUONNA LINNAN JUHLISSA SILKKIIN - TÄNÄ VUONNA KOIVUUN: "SIINÄ ON KAUNIS KIILTO"

Tämän vuoden teemana on yhteinen ympäristömme, eli linnassa juhlitaan pieniä ja suuria ympäristötekoja. Teema sekä näkyy, kuuluu että maistuu vastaanotolla.

1 700 vierasta

Tänä vuonna linnaan on kutsuttu noin 1 700 vierasta. Kunniavieraina ovat veteraanit ja lotat. Veteraaneja on kutsuttu puolisoineen alle 50. Kutsuttujen joukossa on kymmenen 100 vuotta täyttänyttä vierasta.

LUE MYÖS: AINAKIN NÄMÄ JULKKIKSET OVAT SAANEET KUTSUN LINNAN JUHLIIN! SAAPUUKO LEO-PEKKA TÄHTI ITSENÄISYYSPÄIVÄN VASTAANOTOLLE AVECIN KANSSA VAI ILMAN?

Henkilökuntaa linnassa on töissä 300. Haastattelujen parissa puolestaan ahertaa vajaa 200 toimittajaa.

Tarjolla kasviksia

Juhlien budjetti on edellisvuosien tasolla, eli 200 000 euroa.

Tänä vuonna koristelussa pääväreinä ovat valkonen ja vihreä. Lisäksi koristeissa on käytetty paljon luonnonmateriaaleja muun muassa Kultarannasta.

Seisovassa pöydässä on tarjolla kotimaista ruokaa ja pääraaka-aineena ovat kasvikset. Menu sisältää kuitenkin myös riistaa, marjoja ja villisikaa.

Boolin maku muuttuu 

Tänä vuonna boolin maku muuttuu, se ei ole enää yhtä makea kuin ennen. Booli on 82-prosenttisesti luomua, sillä se valmistetaan lähes kokonaan luomutuotteista. Olut tehdään taas hävikkileivästä.

KATSO MYÖS: TÄSSÄ ON LINNAN JUHLIEN BOOLIN RESEPTI - NÄMÄ AINEKSET VEIVÄT TEUVO HAKKARAISELTAKIN JALAT ALTA!

Vieraita tanssittaa Kaartin Combo Jennie Storbackan ja Mikael Saaren johdolla.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!