Nämä cheerleaderit loksauttavat leuat – ovatko nämä teollisuuskaupungin KHL-enkelit jopa Jokerien megahottiksia kuumempia? Kuumat kuvat ja video!

17.12.2017 08:47

Itärintamalta ei mitään uutta: Pietarin SKA dominoi ruplaliiga KHL:ää lähes yhtä musertavalla otteella kuin eräs nimeltä mainitsematon pietarilaispoliitikko huseeraa Venäjän vallankahvassa. Tähtiä vilisevä Suuri ja Mahtava SKA on rikkonut jo aikoja sitten sadan pisteen rajan runkosarjassa.

Helsingin Jokerit keikkuu sekin komeasti sarjan kärkikahinoissa, kun taas muuan Severstal Tsherepovets taistelee rajusti pudotuspelipaikasta. Seiska oli paikalla Venäjällä helsinkiläisten hakiessa hiljattain arvokkaan vierasvoiton Severstalin kotiluolasta.

LUE LISÄÄ: Helsingin halutuin kiekkotähti? Jokereiden nuori maalitykki Eeli Tolvanen, 18, elää sinkkuelämää – ”Tykkään blondeista!”

Parinkymmenen sarjapisteen erosta huolimatta Severstal on ollut Jokereille hankala vastustaja. Vieläkin tiukempaa on taisto kaukalon laidalla, missä kumpikin joukkue saa nauttia silmiä hivelevästä kannustuksesta.

KHL-joukkue Severstal Tsherepovetsin tanssitytöt tunnetaan nimellä Cheer Team Marhinos.

KHL ja pitkäsääriset tanssitytöt ovat yhtä erottamaton yhdistelmä kuin kuuma borssikeitto ja viileä vodkalasillinen. Tällä kaudella Helsingissäkin siirryttiin muualla liigassa vallitsevaan tyyliin, jossa cheerleaderit kannustavat areenan toiseen päätyyn rakennetulla tanssilavalla.

Näin toimitaan myös tehdaskaupunki Tsherepovetsissa, joka tuottaa raskaan teollisuuden lisäksi myös häikäisevää naiskauneutta. Sillä vaikka Severstalin peli ei kulkisi, ihmeteltävää riittää varmuudella jokaisessa kotipelissä.

KHL-joukkue Severstal Tsherepovetsin tanssitytöt tunnetaan nimellä Cheer Team Marhinos.

Tsherepovetsin KHL-jengin tanssitytöt tunnetaan nimellä Cheer Team Marhinos. Tarkkaan valikoitu ryhmä tanssii ja kannustaa sekä idän teknon että länsimaisen jumputuksen tahdissa. Lisäksi poppoo muodostaa pelikatkojen aikana näyttäviä ihmispyramideja.

Jäällä keskinäinen paremmuus käy kylmästi selväksi valotaulua vilkaisemalla. Sen sijaan katsomossa kannustavaa naiskauneutta arvioidessa ei tietystikään ole yhtä ainoaa totuutta - mielipiteitä on yhtä monta kuin lehtereillä istuvia silmäpareja.

Ei silti liene väärin väittää, etteivätkö nämä Severstalin KHL-joukkueen venäläiskaunottaret olisi vähintäänkin muodollisesti päteviä. Ohessa pikakatsaus sekä Jokereiden että Severstalin tanssiryhmien Insta-tileihin!

Helsingin Jokerit Dance Team:

 

Piristystä sadepäivään! ?☔️ #jokeritdt #jokerit #danceteam #season4 #autumn #rainyday #keepsmiling #sunnuntainanähdään ?

Henkilön Jokerit Dance Team (@jokeritdt) jakama julkaisu

 

Showtime ?? #jokeritdt #jokerit #danceteam #khlfi #season4 #erätaukoshow #sneakpeek #onstage #hockey #gameday

Henkilön Jokerit Dance Team (@jokeritdt) jakama julkaisu

Severstal Tsherepovets Cheer Team Marhinos:

 

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Eetu Ampuja

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!