Uutiset

Naisia pörrää huippukokin ympärillä! Elämäntaparemontin tehnyt Akseli Herlevi paljastaa: ”Työ on tyttöystäväni!”

08.12.2019 20:03

Ravintoloitsija Akseli Herlevi, 34, raivasi tiensä toissa viikolla päättyneen Suurin pudottaja -sarjan finaaliin. Kilpailun alussa tehdyssä lääkärintarkistuksessa Akseli sai kuulla olevansa heikomassa kunnossa kuin 70-vuotiaat. Hän otti fakat vastaan ja ryhtyi töihin.

– Tajusin, että nyt on vikat hetket laittaa itseni kuntoon. Kohdallani ei ollut mitään esteitä, mikä olisi estänyt elämäntaparemontin tekemisen.

Lue myös: Suurin pudottaja -finalisti Akseli Herlevi löi vetoa painostaan – ”Pahasti näyttää, että joudun maksumieheksi!”

Sovellan pt:n ohjeita

Finaalijakson kuvausten päättymisen jälkeen hän on ottanut rennommin.

– En ole koskaan urheillut, ainoastaan pelannut junnuna jääkiekkoa. Urheileminen on ollut haastavaa, koska olen ylipainoinen ja kuntoni on huono.

– Leirin jälkeen olen jatkanut treenaamista, eikä se ole tuntunut enää samalla tavalla vastenmieliseltä kuin ennen. Olen pyrkinyt soveltamaan personal trainerin ohjeita omaan elämääni.

– Huomasin sarjan kuvauksissa, että urheilemistakin tärkeämmässä roolissa on terveellisen ruuan syöminen, Akseli kertoo.
– Huomasin sarjan kuvauksissa, että urheilemistakin tärkeämmässä roolissa on terveellisen ruuan syöminen, Akseli kertoo.

 

Lue myös: Kuva! Suurin pudottaja -tähti Akseli Herlevi kumosi maitodrinkkejä ja tulkitsi karaokea!

Suhde-elämästään Akseli on vähäsanainen.

– Työ on tyttöystäväni!

Oletko huomannut, että naisia pyörisi laihtumisen myötä enemmän ympärillä?

– Ainahan niitä on ympärillä pörrännyt, Akseli veistelee.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!